X Factor21. august 2023

Så skete det endelig: ”X Factor”-Kristoffer flytter sammen med kæresten

Kristoffer Lundholm har lokket sin Sophia til Aalborg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør, hvordan Kristoffer havde det, da han blev sendt ud af "X Factor".
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Se det søde foto: ”X Factor”-Kristoffer har fundet kærligheden

Det er ikke mange måneder siden, at den 27-årige sangfugl Kristoffer Lundholm afslørede, at han og youtuber Sophia Brown, 24, var blevet kærester.

Til SE og HØR forklarede han, at parret, der på det tidspunkt boede i henholdsvis København og Aalborg, ikke havde planer om at flytte sammen i nærmeste fremtid – men umiddelbart først om et års tid.

Noget tyder dog på, at kæresteparret simpelthen ikke kan undvære hinanden.

– JEG ER FLYTTET TIL AALBORG! For 2 år siden flyttede jeg tilbage til København og var fastbesluttet på, at jeg aldrig skulle tilbage til Jylland igen.

– Og havde bestemt ikke regnet med, det ville være grundet en “slide i dm”. Meeen, hvad man ikke gør for kærlighed, lyder en del af teksten i den tekst, som Sophia Brown således deler med sine mere end 47.000 følgere på Instagram.

Siden "X Factor" har der i den grad været amoriner i luften mellem Kristoffer og Sofia
Kærligheden begyndte så småt at blomstre allerede under "X Factor".
 Foto: Privat

Hun forklarer videre, at hun for tre uger siden solgte sine møbler og drog til Jylland. Og så afslører den garvede youtuber ydermere, at hun og Kristoffer den 1. september flytter ind i deres fælles lejlighed.

Turtelduerne, der har været kærester siden begyndelsen af maj, har besøgt hinanden samtlige weekender siden tiden i ”X Factor”:

– Sophia skrev til mig på Instagram, dengang ”6 Chair” blev vist. Og så har vi faktisk skrevet sammen gennem hele programmet, forklarede den nu tidligere ”X Factor”-deltager til SE og HØR i maj.

– Så siden jeg røg ud, har vi været sammen hver weekend.

Sponsoreret indhold