X Factor31. marts 2023 (opd. 31. marts 2023)

ROSÉL vinder "X Factor" 2023

Årets "X Factor" vinder hedder ROSÉL. Det er netop blevet afsløret i Arena Randers, hvor "X Factor"-finalen fredag løb af stablen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Jublen var stor, da vinderen blev fundet.
 Video: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Her fortæller hun om op- og nedturene

Med måbende ansigter hørte ROSÉL deres navn blive råbt op af "X Factor"-værtinden Sofie Linde.

Fredag aften løb de nemlig med den ultimative sejr i sangkonkurrencen.

- Det er så vanvittigt. Jeg tror ikke helt, vi er landet helt endnu. Vi er meget flyvende lige nu og meget chokerede, lyder det fra ROSÉL efter deres sejr.

Med i finalen stod Sigalaz, ROSÉL, der også kæmpede for titlen, men det blev altså Simon Kvamm og ROSÉL, der fik konfetti til at drysse over scenen i Arena Randers.

- Jeg tror, der er rigtig mange mennesker, der har kunnet genkende sig selv i det venskab og det fællesskab, og det musikalske værk, vi har bygget op henover det her program, forklarer Simon Kvamm, der jo også har vundet som mentor i sin aller første sæson.

Lykken var naturligvis stor hos vinderparret.
Lykken var naturligvis stor hos vinderparret.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Gennem sæsonen har ingen af finalisterne været i farezonen, og derfor var det ikke til at sige, hvem der i aften skulle ende med titlen og præmien på et hjemmestudie.

Selv om Theodor stod som favorit hos Danske Spil, så endte han med en tredjeplads i årets "X Factor"-finale, mens andenpladsen gik til Sigalaz.

Der blev fredag aften lavet "X Factor"-historie. For ikke nok med, at der for første gang var to grupper blandt de tre sidste finalister, så endte Sigalaz og ROSÉL altså med at nå længst i konkurrencen, og det er altså ikke set før.

Sponsoreret indhold