Remee: Sundt for Baraa at ende i farezonen

Foto: Claus PoulsenFredag aften befandt den selvsikre Baraa sig pludseligt i farezonen i X Factor - heldigvis kunne den unge sanger kort tid efter ånde lettet op og fejre, at han er videre i talentshowet.

Men selvom det kom bag på Baraa og hans dommer Remee, så kan der måske komme noget godt ud af det.

Det fortalte Remee efterfølgende til SE og HØR:

- Jeg tror, det er sundt at komme i farezonen og måske specielt for Baraa. Det er vigtigt at lære, at ydmyghed er en stor følelse, og alle har brug for at opleve, at vi ikke er urørlige eller udødelige, sagde Remee efterfølgende til SE og HØR.

Fredag aften var det Sophia, der måtte forlade sangkonkurrencen - men spørger man dommerne, kunne det lige så vel have været en anden. Dette års X Factor er nemlig spækket med talenter.

- Der er en høj grad af uforudsigelighed. Folk leverer bare 100 procent, sagde Remee, der blev bakket op af sin meddommer Thomas Blachman, der i sidste ende tog beslutningen om at sende Sophia hjem:

- Det er maks ubehageligt. Denne sæson er uforudsigelig, og jeg bliver overladt til mig selv. Det kunne have trukket ud i timevis, men det gjorde det ikke. Baraa er et naturtalent, og det kan man ikke modargumentere for. Han har en Guds gave, som jeg ikke kan, skal, vil eller burde underkende, sagde Thomas Blachman om sin beslutning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close