X Factor4. februar 2009

Remee: Falsk afsløring

X Factor-dommeren siger, at han ikke kan genkende alle de finalister til liveudsendelserne, som ellers blev afsløret i går
Remee vil ikke afsløre de "ægte" finalister
Remee vil ikke afsløre de "ægte" finalister
 Foto: All Over

DR syder af raseri, og dommerne bobler af ærgrelse, efter det allerede i går, tirsdag, kom frem, hvem af de tilbageværende 15 deltagere, som går videre til de direkte udsendelser af "X Factor", der begynder fredag den 13. februar.

Noget tyder dog på, at Ekstra Bladet, som kom med afsløringen, ikke har helt styr på de endelige finalister. Avisen udpegede Sidsel, Lucas og Mohamed fra kategorien 15-25 år, Linda Andrews, Claus Seest og Claus Lillelund fra dem over 25 år og grupperne indvandrer-trioen Dan, Jaykamam og Kathan, Lulu Hightower og Remees hjemmelavede sammensatte gruppe bestående af Marcel, Kasper, Stephanie og Patricia som de endeligt udvalgte.

Afviser afsløringen

Remee, som står for grupperne i denne omgang af underholdningsprogrammet, siger dog i dag til B.T., at han ikke genkender alle navne.

- Det er ikke alle navnene i alle kategorierne, som lyder bekendt for mig, så jeg føler faktisk ikke, at det hele er blevet afsløret. Men du får mig ikke til at sige, hvad der er rigtigt, og hvad der ikke er, siger "X Factor"-dommeren til avisen.

Lina ærgrer sig

Hans meddommer Lina Rafn lyder dog ikke, som om det stadig er en velbevaret hemmelighed, hvem der går videre til de direkte udsendelser.

- Der er utrolig mange, som kender udfaldet af fredagens program, og derfor er det klart, at det er svært at hemmeligholde det. Det kan være folk på produktionen eller en ansat på et hotel eller lignende, hvor vi har optaget programmerne. Det er tarveligt at sladre. Det svarer lidt til, at en veninde fortæller mig slutningen af en god film, ærgrer Lina Rafn sig i B.T.

DR nægter

I DR slår man gårsdagens afsløring hen som de rene spekulationer fra Ekstra Bladets side.

- Det er jo bare gætteri. Det forholder vi os slet ikke til. Det er sket mange gange før, siger underholdningsredaktør Jan Lundme, som ikke er bange for at afsløringen af finalisterne vil koste seere til fredagens program.

- Nej, det tror jeg bestemt ikke. Det vil jo være spændende at se. Og det er slet ikke sikkert, at Ekstra Bladet har gættet rigtigt, forsøger underholdningsredaktøren.

Sponsoreret indhold