X Factor24. februar 2015

Remee: De er som mine små søskende

Der bliver knyttet familiære bånd i øvelokalet mellem Remee og hans unge X Factor-deltagere
Remee med sine tre deltagere
Remee med sine tre deltagere
 Foto: Lars E. Andreasen/DRDe tilbringer utallige timer sammen i øvelokalerne, hvor der hver dag bliver slidt i det frem til fredagens store liveshow.

De tre X Factor-dommere og deres deltagere bruger enormt meget tid sammen, og det har betydet, at forholdet imellem dem er blevet tæt. Det fortæller Remee, der er coach for de unge solister, til Newspaq.

- Det bliver som en blanding af små søskende og ens børn. Jeg er næsten sammen med dem hele tiden, så du får et enormt intenst forhold til dem på kort tid, siger han og fortsætter.

LÆS OGSÅ: Remee blæst bagover af Baraa

- Du går alt igennem med dem, og så lige pludselig står de oppe på scenen helt alene og skal bære det hele på deres små skuldre. Det, synes jeg, er rørende, siger Remee.

I sin kategori har han 15-årige Baraa fra Aarhus, 16-årige Tannaz fra Odense og Emilie på 15 år fra Nordjylland.

LÆS OGSÅ: X Factor-Baraa savner hverdagen

Deres unge alder kan være både en fordel og ulempe i konkurrencen, vurderer Remee, som peger på, at de unge solister har en friskhed over sig og er meget umiddelbare.

Men det er da både en nervøs og stolt coach, som fredag efter fredag sidder på det yderste af stolen og hepper på sine solister.

LÆS OGSÅ: Tannaz frygtede Finn og Ries charme

- Det er så skrøbeligt et øjeblik, når tæppet går fra, om de evner at levere til de kæmpe forventninger, der er til dem. Jeg ville nogle gange ønske, at jeg selv kunne gøre det for dem. Men det kan jeg så ikke, og det ville heller ikke lyde så godt, siger Remee.

Remee er den eneste af dommerne i X Factor, som stadig har alle sine deltagere. Sidste fredag klarede Tannaz farezonen, da dommer Lina Rafn valgte hende på bekostning af Finn og Rie.

Sponsoreret indhold