X Factor26. marts 2022

Rasende Sofie Linde: Det påvirker mig

Sofie Linde gav i går en skideballe til de seere, som skriver onde beskeder til deltagerne på de sociale medier. "X Factor"-værten får selv sin del af svinere på nettet, og det kan stadig ramme hende, når en hadbesked tikker ind i indbakken.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ved gårsdagens "X Factor" blev det igen et tema, at seerne udsætter deltagerne for en alt for voldsom og hård tone på de sociale medier.

​Se hele interviewet med Sofie øverst i artiklen!

Især Tina Mellemgaard har i ugens løb været hårdt ramt af onde beskeder, og det fik Sofie Linde til at give en skideballe til bagmændene i bedste sendetid.

- Jeg synes, det er pisseirriterende, at nogen synes, at de er berettigede til at svine en 18-årig til i hendes indbakke, siger Sofie til SE og HØR og fortsætter:

- Det der med at man sidder og bliver gal omkring sofabordet, også går man lige ind og finder hende på Instagram og tjekker ind i hendes indbakke og lader hende vide, hvor dum og grim man synes, hun er.

Tina sang sin egen sang "Ord", som i korte træk handler om, at ord kan ramme hårdere, end man tror.

​Se hele interviewet med Sofie øverst i artiklen!

Det fik den unge færing at føle i ugens løb, hvor flere seere har skrevet onde beskeder privat til hende.

Lige hadbeskeder er noget, som Sofie Linde kender alt for godt til. Hun har selv oplevet - og gør det stadig - at få indbakken fyldt med mennesker, som har behov for at dele deres ikke særligt pæne mening om hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_han0821.jpg
 Foto: Hanne Juul

Sofie Linde talte med store bogstaver til danskerne i gårsdagens udgave af "X Factor" (Foto: Hanne Juul)

- Der er nogen, der stadig gør ondt. Hvem ville bryde sig om at få at vide, at man er fed og dum og grim?, udbryder Sofie.

Se hele interviewet med Sofie øverst i artiklen!

Den erfarne vært frygter, at tonen på de sociale medier i sidste ende vil gå ud over demokratiet, da folk vil holde sig fra at gå ind i politik og den offentligt debat. Men Sofie har et bud på, hvordan man kan komme det til livs.

- Folk skriver de mest sindssyge ting, og jeg mener oprigtigt, at folk burde have kørekort til internettet, slår hun fast.

Sponsoreret indhold