X Factor8. januar 2010

Pigerne fra ”8210”: Vi kan vinde ”X Factor”

De åbenmundede tøserappere er ikke i tvivl om, at de har, hvad der skal til for at gå hele vejen i DR-showet
Af af
Pigerne er sikre på, at de når i finalen
Pigerne er sikre på, at de når i finalen
 Foto: DR

Sæsonens 2. omgang "X Factor" bød fredag aften på noget af et comeback. Raptøserne fra gruppen "Soul Connect", i sidste sæson kendt som "8210", blev først vraget, men fik siden chancen, greb den og gik videre.

- Det var ikke fedt (at blive stemt ud, red.). Men da de ringede og sagde, at de havde fortrudt, skal jeg love for, at vi kom tilbage og sejrede. Men vi overvejede meget, om vi havde lyst til at komme tilbage. Tænk hvis dommerne sagde, at vi stadig ikke var gode nok. Det ville være træls, hvis vi røg ud to gange, lyder det fra pigegruppen bestående af Daniella, Tamar og Fatoumat.

De mundrappe tøser fik af dommerne den hårde besked, at ingen af dem kan synge, og at de død og pine måtte finde én der i det mindste kan dét, det hele drejer sig om.

- Det var ret nederen. Ret træls. For vi kan alle sammen godt synge. Vi er ikke de bedste, men vi er gode. Og så er vi jo RIGTIG gode til at rappe, siger Århus-pigerne, som lynhurtigt fandt en veninde, som de mener, trods alt har flere toner i livet end dem selv.

Og "Soul Connect"-pigerne mener nu, de har, præcis hvad der skal til for at vinde.

- Ja det har vi. Vi har et budskab, vi gerne vil ud med: 'Piger kan godt finde ud af at rappe, det er ikke kun drenge.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/x-factor/gallerilink-jpg.jpg


Sponsoreret indhold