Pernille ude af X Factor: Jeg er glad

X Factor semi-finale

X Factor semi-finale

Foto: Thomas S. Laursen
Fredag aften bød på massevis af hits i dette års X Factor - og de resterende semifinalister gjorde deres allerbedste for at imponerer danskerne - for det var ene og alene seernes beslutning, hvem der skulle gå videre til finalen i dette års talent-show.

Men for Pernille Nordtorp sluttede X Factor-festen fredag aften - og hun måtte nøjes med en fjerdeplads i showet, efter hun havde forsøgt at imponere danskerne med svensk pop med nummeret "Habits" med Tove Lo. Inden da havde hun sunget Berlins "Take My Breath Away".

- Jeg er taknemmelig for at blive nummer fire. Og jeg er glad, for jeg gjorde det godt. Jeg røg ud med noget, jeg synes var fedt, lødt det fattet fra Pernille til SE og HØRs journalist efterfølgende.

Men Pernille Nordtorp, der har rødder i det vestjyske, slipper ikke musikken. hun har nemlig startet et band med Steffen Gilmartin, der røg ud af dette års X Factor for nogle uger siden.

- Det bliver dejlligt at kunne koncentrere sig om musikken helt, lyder det fra Pernille Nordtorp.

Efter fredagens semifinale er det nu fastslået, at X Factor-finalen bliver en kamp mellem thypigen Lucy, gruppen Anthony Jasmin og Henriette Haubjerg.

LÆS OGSÅ: Pernille Nordtorp: Led af spiseforstyrrelse

Dommerne var var i semi-finalenuden for indflydelse, og det var kun sms-stemmer, der afgjorde resultatet. Der var heller ikke mulighed for at få en chance til at forbedre sig i farezonen, der var afskaffet i semifinalen.

De fire semifinalister var hver på scenen to gange i aftenens show, først med en sang fra deres fødselsår og dernæst med en selvvalgt sang, som efter deres egen mening skulle kunne sende dem videre til finalen.

Her var Pernille Nordtorp på scenen med Tove Lo's hit "Habits", mens Henriette Haubjerg havde valgt at synge svenske Lykke Li's "I Follow Rivers".

LÆS OGSÅ:X Factor-Jasmin: Anthony er ikke mand nok

Anthony Jasmin gav deres version af "Hey Love", som duoen Quadron står bag, mens Lucy Mardou sang australske Sia's "Soon We'll be Found".

De tre finalister skal kæmpe om trofæet og æren fredag den 28. marts. Showet sendes direkte på DR1 klokken 20.00.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close