X Factor22. januar 2010

Pernille Rosendahl: Vil ikke have grupperne

X Factor-dommeren frygter, at hun får tildelt grupperne i aften
Pernille Rosendahl frygter, hvilken kategori hun får i aften
Pernille Rosendahl frygter, hvilken kategori hun får i aften
 Foto: Peter Grosen

I løbet af de sidste 3 fredage har Remee, Pernille Rosendahl og Carsten "Soulschock" sendt 99 håbefulde deltagere videre i "X Factor.

De knap 100 deltagere skal i aften kæmpe om de 10 pladser, der er i hver kategori (under 25 år, over 25 år og grupper) for at gå videre til træningslejeren og muligvis ende i liveprogrammerne.

I aften bliver det også afsløret, hvilke dommere der skal have hvilken kategori.

Sædvanligvis er der kamp om at få de helt unge, mens grupperne ikke trækker særlig meget i dommerne - specielt ikke i Pernille Rosendahl.

- Ud fra hvad jeg har set indtil nu, håber jeg på at få de unge. Jeg vil være mest på glatis, hvis jeg får grupperne. Jeg har jo aldrig nogensinde haft en boybandplade i min samling. Der skal jeg virkelig ud og trække seriøst på nogle kræfter, som jeg må ud at grave op. For der er jeg fuldstændig lost, afslører Pernille til DR.

Der er ingen gruppe

Carsten "Soulschock" foretrækker også kategorien af folk under 25 år og vil være på lige så bar bund som sin kollega, hvis grupperne skulle tilfalde ham.

- Hvis jeg får grupperne, skal jeg jo prøve at skabe noget ud af noget, der ikke er der endnu. Lige nu har vi ikke nogen grupper, lyder det opgivende fra Soulschock til DR.

Remee, som fik succes med sin sammensatte gruppe Alien Beat Club i sidste sæson, er mere bekymret for at havne med kategorien "over 25 år" end for at få grupperne igen.

- Jeg er ikke helt sikker på, det er min stærkeste side, men så bliver jeg jo nødt til at vokse mig ind i det på en eller anden måde, siger den erfarne dommer til DR.

Se billeder af alle live-deltagerne i galleriet nedenunder:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/x-factor/gallerilink-jpg.jpg


Sponsoreret indhold