Pernille Rosendahl: Det bliver piiinligt

Pernille Rosendahl har det svært med, at de pinlige X Factor-aspiranter bliver udstillet

Pernille Rosendahl har det svært med, at de pinlige X Factor-aspiranter bliver udstillet

Foto: DR

X Factor-dommeren Pernille Rosendahl har endnu ikke set aftenens afsnit, hvor det gælder udvælgelsen af deltagere i Århus til de videre udsendelser. Men hun husker med gru, hvad hun, Remee og Soulshock blev udsat for i Musikhuset i Smilets By.

- Vi var virkelig rystede og ekstremt frustrerede. Noget af det vi så, var helt hen i vejret, siger hun til B.T.

Eftersom det var den første audition hun som dommer var med til, så har det meget svingende niveau og manglen på selverkendelse hos deltagerne helt sikkert også kommet som en overraskelse for hende og styrket chokket.

- Der var flere, hvor jeg godt kunne ønske mig, at nogen havde stoppet dem, inden de kom ind. Det smerter mig at se dem, fordi jeg ved, at de helt sikkert kommer med i programmet. Det er jo godt TV, siger hun til avisen.

Underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme, erkender, at der hviler et stort ansvar på de, der sætter "X Factor" sammen, og at det er vigtigt ikke at gå over stregen.

- Men vores deltagere er ikke stakler. Hvis man kalder dem det, vil det være det samme som at nedgøre dem. Alle deltager frivilligt, siger han til B.T.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close