Patrick er ude af "X Factor"

Foto: Thomas Laursen

"X Factor" tog en tur gennem filmland her til aften. De seks tilbageværende deltager havde fået til opgave at optræde med sange, som man kender fra film.

Den opgave formåede Patrick ikke at leve op til. Han måtte nemlig tage den tunge gang og forlade fredagsbaskeren i aften.

Patrick var i farezonen for tredje gang, og her var han oppe imod pigegruppen Echo, som altså trak det længste strå.

Det var Thomas Blachman, som skulle træffe den hårde beslutning om at slukke "X Factor"-drømmen for Patrick. Han tog dog det ærgerlige exit med oprejst pande.

- Det har været fantastisk at have dig med i programmet, sagde Sofie Linde til Patrick efter Blachmans vilde monolog og sviner af sine to meddommere.

Patrick var selvfølgelig ked af at skulle forlade TV2's fredagshit, men heldigvis stod altid omsorgsfulde Sofie Linde klar til at trøste.

I aftenens udgave af "X Factor" har der været problemer med lyden.

Mange danskere har i hvert fald klaget over, at lyden var helt hen i vejret undervejs i det populære program. Om det kan have haft en finger med i spillet er svært at sige.

Der er nu bare fem deltager tilbage i "X Factor", så man må sige, at spændingen bare stiger og stiger.

Finalen i det store sangshow bliver i år holdt i Forum Horsens, hvor der bl.a. har været afholdt finale i "Vild med dans" flere gange. Vinderen af "X Factor" bliver fundet den 12. april.

Du kan se "X Factor" hver fredag klokken 20.00 på TV2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close