X Factor2. april 2022

Opløst i tårer på "X Factor"-scenen: Vender Mille Bergholtz nu tilbage?

Den 21-årige falstring, Mille Bergholtz, måtte se sig slået i ”X Factor”-vennerne Kári Fossdalsá, Tina Mellemgaard og Mads Moldt, da sangshowets semifinale rullede over skærmen denne fredag aften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der var i den grad lagt op til fest, da ”X Factor”-semifinalens tema var en slags ”før og efter festen”.

I sidste uge var dj-dommeren Martin Jensens mentee, Mille, i farezonen. Men også denne aften skulle det afgøres, om hun skulle forlade festen.

Og sådan blev det – Mille måtte vende snuden hjem til Falster. Dog med en sidste optræden på ”X Factor”-scenen med din egen version af Kelly Clarksons ”Already Gone”.

– Jeg er så taknemmelig for at være nået hertil, lød det fra Mille, efter seerne havde sendt hende ud af konkurrencen.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/20220401-230227-l-1600x1066we.jpg
 (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Følelserne sad i den grad uden på tøjet, da Mille Bergholtz måtte forlade "X Factor". Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at det var en ganske følelsesmæssigt påvirket ”X Factor”-deltager, der trådte op på krydset for sidste gang i konkurrencen.

I hvert fald brød Mille helt sammen på scenen under sin allersidste optræden.

Heldigvis tyder noget på, at danskerne ikke har set Mille for sidste gang.

Dommer Martin Jensen har særligt i sidste sæson givet udtryk for, at han ønskede at arbejde videre med flere af sine ”X Factor”-mentees. Men det er, som om det aldrig rigtig er blevet en realitet.

Det bliver det måske denne gang:

– Du har resten af livet til at bygge din karriere, og ved du hvad, jeg stoler på, du nok skal gøre det, lød fra efterfølgende fra dj-dommeren, der gav det unge sangtalent en række rosende og opløftende ord med på vejen.

– Og du skal nok fyre den af. Og du sender bare, hvad du har, lød det videre fra hr. Jensen, der med disse ord således lagde op til mere musik fra Mille.

I næste uge løber ”X Factor”-finalen af stablen, når de tre finalister skal kæmpe om både den fine vindertitel samt en pladekontrakt.

Alle tre dommere har en deltager med videre i konkurrencen, og de har således alle en chance for at løbe med sejren.

Mille Bergholtz må dog nøjes med at se med fra pladserne blandt publikum.

Sponsoreret indhold