X Factor1. januar 2021

Oh Land uden stemme: Derfor var hun hæs i "X Factor"-premieren

2021-udgaven af "X Factor" fik ikke den bedste start for Oh Land, som i store dele af programmet var enormt hæs. Nu forklarer hun hvorfor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du bemærkede det helt sikkert! Oh Land havde ikke den samme bløde stemme i "X Factor"-premieren, som hun plejer at have.

I stedet var dommeren med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius særdeles hæs, og hendes stemme lød slidt.

Man kunne godt tro, at Oh Land inden den første optagedag med auditions i "X Factor" havde været på værtshus hele natten.

Det er dog ikke tilfældet! Det fortæller sangshowsdommeren til SE og HØR og understreger samtidig, at hun hverken var smittet med corona eller fejlede noget andet alvorligt.

- Jeg fik mig en god gedigen forkølelse inden den første X Factor-audition, som gjorde at jeg efterfølgende mistede stemmen og derfor var hæs ved audition, siger Oh Land.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/66_x_factor_2021_fotosession_dommer_vaerter_1sl3918.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Oh Land er for tredje gang i træk dommer i "X Factor" (Foto: Søren Lamberth)

I disse tider blev der selvfølgelig ikke taget nogen chancer overhovedet, og "X Factor"-dommeren blev straks testet for coronavirus.

- Jeg blev selvfølgelig coronatestet og var negativ. Men helt almindelige forkølelser eksisterer stadigvæk, fortæller Oh Land med det smil.

Stemmeproblemerne varede i stort set hele premiereprogrammet af "X Factor".

Man må håbe, at stemmen igen er i orden, når hun, Thomas Blachman, Martin Jensen, Sofie Linde og resten af "X Factor"-holdet næste fredag er til auditions i Århus.

Sponsoreret indhold