X Factor3. april 2021

Nikoline trist efter "X Factor"-finaleplads: - Jeg er meget ked af det

Mod forventning var Nikoline Steen Kristensen ikke fuld af jubel og højt humør, da hun sikrede sig en finaleplads i "X Factor".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man skulle tro, at Nikoline Steen Kristensen ville være fyldt med glæde over sin finaleplads i "X Factor". Sådan forholder det sig dog ikke.

Den 17-årige brugsarbejder er naturligvis glad for at være i finalen, men efter semi-braget sad hun med en blandet smag i munden.

For sangtalentet fra Sørvad måtte nemlig sige farvel til veninden - og storfavoritten - Lucca Dahl Nordlund, som hun er blevet tætte veninder med.

De to har sammen med Solveig Mølle Lindelof boet sammen i over ni uger, og deres venskab er blevet helt utroligt stærkt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210402-232909-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Nikoline og Lucca har støttet hinanden i tykt og tyndt gennem "X Factor" (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

- Jeg har det godt, men jeg er også meget ked af det, fordi Lucca og jeg er meget tætte, sagde Nikoline efter showet til SE og HØR.

Finalepladsen er hun naturligvis glad for, men i minutterne efter triumfen, var det ikke det, som fyldte for det unge stjerneskud.

- Jeg vil ærligt indrømme, at jeg griner lidt, og så græder jeg lidt. Min krop kan ikke finde rundt i det her, indrømmede Nikoline.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210402-224338-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Nikoline har siden sin audition været et godt bud på en "X Factor"-vinder. Nu er hun tættere på end nogensinde før (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Oh Lands stjernefrø er også ret chokeret over, at det ikke var hende selv, som måtte forlade sangshowet. Det havde hun nemlig på fornemmelsen.

- Jeg var nervøs for, at jeg ville ryge efter første sang. Alle er bare så mega dygtige. Det kunne lige så vel være mig, der var røget ud, fortalte Nikoline.

Sponsoreret indhold