X Factor2. marts 2024

Nicolaj Lindby svarer Blachman igen: - Det skal man ikke gøre!

Thomas Blachman kom med en skarp kommentar til Nicolaj Lindby under gårsdagens "X Factor", og det vil den udstemte sangaspirant ikke finde sig i
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nicolaj Lindby blev ramt af den kommentar, Thomas Blachman kom med under showet. Det fortæller han i dette interview med SE og HØR.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ! DET SÅ DU IKKE PÅ TV: "X FACTOR" FORSØGT AFBRUDT

Thomas Blachman skåner ingen. Det fik Nicolaj Lindby at mærke under gårsdagens liveshow, hvor han til sidst endte med at måtte vinke farvel til "X Factor".

Dommerlegenden sagde til sangtalentet, at det ikke virkede som om, at han nød at være på scenen. Faktisk følte Blachman ikke, at Nicolaj havde lyst til at være der.

Den kommentar faldt Nicolajs mentor Oh Land for brystet, og hun forsvarede sin deltager. Efter showet følte Nicolaj også et behov for at stå op for sig selv.

- Han har samlet et eller andet op hos mig. Jeg åbnede sangen på en fejl, hvor jeg hoppede forkert ind i sangen, og det er træls, men jeg synes, jeg redder den, forklarer Nicolaj til SE og HØR og uddbyer.:

- Det gjorde, at man måske kunne fornemme lidt tumult i mig, men det ændrer ikke ved, hvad jeg ved om den optræden.

Thomas Blachman, Nicolaj Lindby
Thomas Blachman var ikke fan af Nicolaj optræden og kom med en skarp kommentar, som ikke faldt i god jord.
 Foto: Hanne Juul

På trods af fejlen i starten følte Nicolaj, at han leverede en god optræden, men kommentaren fra Blachman kom altså alligevel.

Og det gjorde den 29-årige "X Factor"-aspirant ked af det.

- Det er aldrig rart at få at vide. Når en person fortæller en anden person, hvordan de har det, det er aldrig en god idé. Det er ikke noget, jeg ville have gjort, siger Nicolaj og uddyber:

- Det kunne være gjort pænere. Man kan ikke fortælle nogen, hvordan de har det. Man kan sige, at det virkede sådan, og så kan vi snakke om det, men det var ikke det, der skete, og måske påvirker det seerne.

Se hele interviewet med Nicolaj i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold