X Factor26. marts 2021

Muligt scenarie: Voldsomt dilemma i "X Factor"

Hvis man skal tro "X Factor"-eksperten fra Danske Spil, så bliver det Thomas Blachman, som igen i dag skal beslutte, hvem der skal forlade sangshowet. Og det bliver en gyser for tv-veteranen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi har et sandt drama i vente i aftenens udgave af "X Factor", uanset hvordan det ender.

I sidste uge røg Solveig Mølle Lindelof ganske chokerende i farezonen, selv om hun leverede aftenens bedste præstation.

Hun blev reddet af Thomas Blachman, som i stedet sendte Vilson Ferati hjem.

Og skal man tro "X Factor"-eksperten hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, så bliver det igen den skaldede overdommer, som skal afgøre showet i aften.

- Det bliver lidt tricky nu. Vi forudser, at det er Solveig og Dan, der ender i farezonen sammen, hvor de har næsten 50/50 chance for at blive eller ryge hjem. Hvis Solveig og Dan ender med at stå i farezonen, og det således er Blachman, der skal tage valget, så kan der gå politik i den, siger eksperten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210319-224046-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Oh Land kan risikere at skulle sige farvel til sin første deltager i aften (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Og netop det med politik er noget, vi før har set i "X Factor". For Blachman vil inderst inde ikke sende Solveig ud, fordi han er vild med hendes lyd - men det kan han i sidste ende blive nødt til for at fremme sine egne vinderchancer.

- Hvis det er Blachman, der ender med at bestemme, så kan det være at Solveig lidt bliver et offer, selvom hun er en bedre sanger end Dan og skiller sig ud på en herlig skør og positiv måde. Men hvis Dan stemmes ud, har Martin Jensen ikke flere deltagere med i spillet, mens Oh Land jo stadig har både Lucca og Nikoline Steen Kristensen. Så hvis man ser på dommernes handlinger i tidligere shows. Så ser det desværre ud som om, at Solveig kan ryge ud på den konto, lyder det, forklarer Mathias Reimer Larsen.

I den mere behagelige ende af skalaen er det stadig Lucca Dahl Nordlund, som ligger lunt i svinget til at vinde hele molevitten.

- Lucca stryger stadig mod sejren ganske overlegent, og vi kan tydeligt se, hvor vores spilleres penge ryger hen. Derfor har vi også odds 1.70 på Lucca. Det, som er værd at bemærke er, at Nikoline Steen Kristensen og The Kubrix nu står helt lige som efterfølgere, slutter han af.

Sponsoreret indhold