X Factor26. marts 2009

Mohamed: Vindersangen huer ham ikke

X Factor-finalisten synes sangen passer bedre til de andre
Mohamed er ikke længere så sikker, som han var i begyndelsen
Mohamed er ikke længere så sikker, som han var i begyndelsen
 Foto: All Over

Finalen på X Factor kommer til at forløbe sådan, at alle deltagerne synger en sang, hvorefter seerne stemmer to videre til den endelige finale, hvor de begge skal synge sangen "Det bedste til sidst" skrevet af Søren Rasted.

Både Linda og Alien Beat Club er vildt begejstrede og overbeviste om, at sangen passer perfekt til dem, men Mohamed er ikke specielt henrykt.

Han synes vindersangen passer meget dårligt til ham, og føler sig en smule forfordelt.

Men DR forsikrer, at der ikke er nogen af finalisterne, der er blevet tilgodeset.

- Den er skrevet, inden vi overhovedet vidste noget om, hvem der kom i finalen. Jeg hørte den første gang helt tilbage i januar, før vi begyndte at sende live, siger underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme.

- Det er den mest fair måde at gøre det på. Der er ikke nogen, der på forhånd kan sige, at den passer bedre på den, for der var ikke nogen, der vidste, hvem den var dengang, uddyber han.

Men Mohamed er ikke i tvivl om, at sangen passer bedre til nogen end til andre.

- Det er ikke lige en sang, jeg ville have med på mit album, hvis jeg skal lave sådan et senere. Jeg synes helt klart, den er god, og jeg kan godt lide teksten, men jeg skal løse gåden, så jeg kan lave den til min egen, og jeg kan stå inde for den, fortæller Mohamed.

Om det lykkes for den unge finalist at gøre sangen til hans, får vi at vide, hvis han er så heldig at stå blandt de to sidste.

Sponsoreret indhold