X Factor30. januar 2021

Michella Evers fra "X Factor" overvandt sygdom: Her har du set hende før

Martin Jensen gav ikke Michella Evers en stol ved "5 Chair Challenge". Alligevel jubler den tidligere realitydeltager over sin optræden i sangshowet, fordi hun i flere år har været væk fra musikken pga. sygdom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ringede der en klokke, da du så Michella Evers i aftenens "5 Chair Challenge" i "X Factor"? Så er du ikke helt gal på den.

Den dygtige sangerinde har nemlig været på tv før, hvor hun var ganske populær. I 2012 medvirkede Michella i både "Big Brother" og "Singleliv".

Trods sin gloværdige karriere inden for reality-tv var hendes medvirken i "X Factor" vigtigere end noget andet tv, hun før har lavet. Musikken har nemlig altid været Michellas helt store passion.

Derfor var det - trods hun ikke gik videre - en stor oplevelse og sejr for Michella at gå på scenen til "5 Chair Challenge".

- Det var sindssygt fedt, fordi jeg ikke har kunne optræde de sidste tre år, og jeg har ikke kunne træne min stemme op til det, fortæller hun til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_5cc_23plus_291020_0834.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Michella fyrede den af på scenen i "X Factor", men det var ikke nok til, at Martin Jensen gav hende en stol (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Ramt af sklerose

De sidste tre år har Michella kæmpet en hård kamp mod en sygdom, som har gjort det umuligt for hende at synge og optræde.

- I 2017 blev jeg ramt af sklerose og har været rimelig syg af det. Nu har jeg så brugt et par år på at arbejde mig tilbage. At synge og optræde har ligesom været sekundært i den periode, siger hun.

Selv om oplevelsen med "X Factor" i sig selv var en sejr for Michella, så ærger hun sig alligevel over, at Martin Jensen ikke valgte at give hende en stol.

- Jeg tænkte ”pis også” for at være helt ærlig. Jeg havde håbet lidt på, at det, jeg kom med, var så anderledes, at han godt kunne se mulighederne i mig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/xfactor_5cc_23plus_291020_0853.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Før sin optræden blev Michella bakket op af Sofie Linde (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Kendt fra tv

Som vi nævnte tidligere i artiklen, så er du ikke helt gal på den, hvis du synes, at Michella virkede bekendt. Hun har nemlig gjort sig inden for reality-tv i både "Big Brother" og "Singleliv", og det gav hende en fordel, mener hun.

- Det var sjovt at se de andre synes, at det hele var så nyt og var nervøse, hvor jeg var mere sådan, ”det gør vi bare”. Det var meget genkendeligt for mig, fortæller hun.

Siden vi sidst så Michella på skærmen for omkring ni år siden, er der sket en hel del. Hun har fået sig en uddannelse og sidste år blev hun mor til en lille dreng for første gang.

- Fordi jeg har sklerose og er for syg til selv at føde, har min partner båret mit æg. Så det er mit biologiske barn, som hun har båret. På den måde kunne jeg også få noget glæde ved at se noget af mig i ham, siger Michella.

Sponsoreret indhold