Mathilde Caffey skal synge med Christopher: Bange og nervøs

I aften står Mathilde Caffey på scenen i den første del af dette års finale i "X Factor", som er blevet noget anderledes pga. en to måneder lang corona-pause.

Vinderen af sangshowet bliver som bekendt fundet over to dage, men det betyder ikke, at aftenens program ikke bliver værd at se.

Store stjerner har nemlig meldt deres ankomst, og de fire finalister skal på scenen med hver deres danske musiksucces.

15-årige Mathilde Caffey er uden at fornærme nogen uden tvivl den "X Factor"-finalist, som har fået drysset mest stjernestøv over sig. Hun skal nemlig synge med Christopher.

Den unge nordjyde blev ellevild, da hun fik at vide, at hun skal synge en duet med Danmarks vel nok største popstjerne - men det gjorde hende også ganske bange.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mathilde Caffey er en af fire finalister i "X Factor" (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg blev godt nok bange og nervøs, da jeg fik at vide, at det var Christopher, jeg skal synge med, siger Mathilde og forklarer yderligere.

- Fordi han er bare så stor en kunstner, også skal jeg stå og synge min første duet med ham. Det er helt vildt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Babyskrål venter nok ikke lige om hjørnet for Christopher, 27, og fruen, Cecilie Haugaard. Men på et tidspunkt kommer det, håber popstjernen.

Christopher indtager i dag "X Factor"-scenen (Foto: Dan Mariegaard)

Nervøsiteten får dog ikke lov til at overskygge glæden i Mathildes øjne, når snakken falder på finalen og det prominente besøg.

- Jeg er helt vildt klar, og det er Christopher også, lover den gæve nordjyde forud for finalen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close