X Factor 25. februar 2022

Martin Jensen savner drama i "X Factor": - Kom nu lidt!

Seere og anmeldere er ikke alene om at synes, at den første halvdel af "X Factor"-sæsonen har været tam, når man kigger på dommerne. Det er Martin Jensen enig i, og han lover, at han vil gøre sit for at skrue op for underholdningen og dramaet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den første del af "X Factor" har i manges øjne været kedelig - også hvis man spørger Martin Jensen. Men fortsætter det i liveshows? Ikke hvis man skal tro stjerne-dj'en.

Se hele interviewet med Martin i toppen af artiklen!

- Jeg glæder mig til fredag, svarer Martin kryptisk, da SE og HØR spørger, om der kommer mere gang i ham, Thomas Blachman og Kwamie Liv i aftenens liveshow.

Gennem den pre-optagede del af "X Factor"-sæsonen har der været en del kritik fra både seere og anmeldere for, at det hele var meget sødt og en smule kedeligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Skal man tro Martin Jensen, så kan vi se frem til en dramatisk sæson (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den kritik er Martin enig i. Han ved godt, at seerne ikke kun kommer for skønsang og rosende ord - de forventer også underholdning.

- Det har været lidt sukker. Kom nu lidt videre for fanden. Det er tv, vi laver, og det er tv, vi skal lave, slår hitmageren fast.

Se hele interviewet med Martin i toppen af artiklen!

At der er skænderier mellem dommerne, betyder ikke, at de er uvenner. Det så vi med Martin og Blachman i sidste sæson.

- Thomas og jeg havde den sidste år, og vi er stadig gode venner, selv om alle troede, at vi var uvenner og ved at komme op at slås nærmest, griner han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Bare rolig! Der skal nok komme udskejelser fra dommerbordet, lover Martin Jensen (Foto: Kaspar Wenstrup)

I år er det Kwamie Liv, som indtager pladsen mellem de to kamphaner fra hver deres del af landet og musikbranchen.

Og Martin er især spændt på, om den nye ved dommerbordet kan køre med på den jargon og tone, som han og Blachman har kørende.

- Nogle kan forstå, hvornår det er tv, og hvornår det er privat. Jeg håber, at han kan skille det ad, for jeg er virkelig glad for Kwamie, for hun er en god person, fortæller Martin.

Se hele interviewet med Martin i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold