X Factor21. januar 2022

Martin Jensen forklarer: Derfor gjorde jeg det

En sing off, hvor deltagerne står ansigt til ansigt, har vi aldrig før set i dansk "X Factor", men det skete altså i aftenens afsnit. Nu afslører Martin Jensen, hvorfor Sofie og Angela skulle ud i den nervepirrende duel.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom som et chok for både seere, deltagere og meddommere, da Martin Jensen beordrede en sing off i aftenens afsnit af "X Factor".

For første gang i programmets historie blev to deltagere bedt om at synge nok en gang, mens de stod direkte over for hinanden ansigt til ansigt.

Det gik udover Sofie og Angela, som uden den store betænktningstid skulle optræde for dommerne og det store publikum nok en gang. Nu forklarer Martin, hvorfor han tog den overraskende beslutning.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sing_off_-_sofie_og_angela.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Angela og Sofie var naturligvis nervøse, da de for anden gang skulle synge til aftenens "6 chair challenge" (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Han afslører i et interview med SE og HØR, at det var hukommelsen, som svigtede for den 30-årige stjerne-DJ.

- Jeg kan faktisk på daværende tidspunkt huske 100 procent, hvordan Angela sang, og jeg havde også lidt småglemt, hvordan Sofie sang også, forklarer Martin og uddyber:

- Man hører så mange sange og skal stille så mange krav hele tiden og mange andre ting, så jeg synes, det var den mest fair chance. Man skal også huske, at ”6 chair” tager tre timer at optage.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp5786.jpg
 Foto: Hanne Juul

Martin fik Angela og Sofie til at synge igen i aftenens "6 chair challenge" (Foto: Hanne Juul)

Efter den uventede sing off var det Sofie, som trak det længste strå og gik videre til bootcamp. Angela måtte takke af for denne gang i "X Factor".

Det var tydeligt at se, at de to piger var nervøse for at skulle synge for anden gang. Det medgiver Martin, men det må de kunne tage, slår han fast.

- Jeg lover dig for, at de bliver mere nervøse, når de går på scenen til første live, så man kan lige så godt tage det først som sidst, siger han.

Sponsoreret indhold