X Factor19. marts 2022

Martin Jensen afviser: Det er bullshit

DJ’en giver ikke meget for Thomas Blachmans analyse af gårsdagens program
https://imgix.seoghoer.dk/x_1_3.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Kári Fossdalsá gik helt overraskende udenom farezonen i aftenens ”X Factor”-liveshow. Til stor lettelse for hans mentor Martin Jensen.

- Jeg har forsøgt at forberede Kári hele ugen på, at vi nok ryger i farezonen - sidste show, lad os have det fedt og bare hygge os osv. Og så sker det her, og det er bare wauw. Jeg tror også, man kan se glæden i vores øjne over, hvor fantastisk det var at komme igennem det her, siger Martin Jensen til SE og HØR efter programmet.

Mens Martin glæder sig over, at seerne endelig anerkender Káris talent, peger Thomas Blachman på det sympatiske videoklip, der blev spillet før Kári gik på scenen, som en forklaring på, at han gik uden om farezonen efter at have stået der to fredage i streg.

Men det er Martin lodret uenig i.

  • - Det er bullshit. Han skal jo finde på et eller andet, den gamle mand. Han er ved at løbe tør for sætninger efter 15 år, og det er da forståeligt. Det har ingenting at sige. Káris klip var overhovedet ikke godt, slår han fast og fortsætter:

  • - Du stemmer da på ham, fordi han synger godt. Han får da ikke stemmer på, om han kan spille fodbold eller ej. Oliver står og laver gymnastik med små piger og træner dem, så skulle det jo have givet lige så meget. Gymnastik er lige så stort som fodbold, så det er bare sludder.

  • Sponsoreret indhold