X Factor26. marts 2022

Maria Ranum efter "X Factor"-exit: - Jeg har det ikke godt

Det blev et endeligt og noget overraskende farvel til Maria Ranum efter fredagens "X Factor"-liveshow. Sangdivaen er dog ikke selv overrasket
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den italienske svensksyngende færing, Kári, tog røven på alt og alle, da han ikke blot klarede at gå videre til næste uges "X Factor"-liveshow - ikke en gang farezonen var han i nærheden af.

Det skete til trods for, at han to uger i træk har stået i overhængende fare for at blive sparket hjem til det færøerske.

I stedet stod slaget mellem den unge solist Mille Bergholtz og den voksne solist Maria Ranum, og i sidste ende var det op til "X Factor"-dommeren Kwamie Liv, der altså valgte at sende Maria hjem til sine skoleelever.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria-renum-x-factor.png
 Foto: Hanne Juul

(Foto: Hanne Juul)

Det var da også en tydeligt berørt Maria Ranum, der både under og efter showet havde svært ved at holde tårerne tilbage, og skuffelsen var forståeligt nok stor.

- Jeg har det ikke så godt, siger den 31-årige Maria, da SE og HØR fanger hende kort tid efter fredagens store liveshow.

Den forkerte sang

Tårerne ligger som glinsende perler i øjnene på "X Factor"-deltageren, mens hun forklarer, at det i hendes optik ugens sangvalg, der afgjorde hendes skæbne.

- Min mavefornemmelse var bare dårlig med den her sang. Altså, jeg kan godt lide den her sang, så Tim Christensen må ikke tro, at jeg synes, han sang er skylden.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2022-03-26_kl._10.31.05.png
 Foto: Hanne Juul

Thomas Blachman siger farvel til sin "X Factor"-deltager. (Foto: Hanne Juul)

- Men i forhold til min stemme, og hvad jeg godt kan lide at lave med min stemme, så har den her sang ikke været udfordrende nok. Og når vi er så langt i showet, så har jeg bare godt kunnet mærke, at det her ikke var nok.

- Det har bare været en hektisk uge, hvor vi ikke har kunnet finde noget, vi gerne ville have, og det gør mig endnu mere ked af det. Hvis jeg bare var gået ud med et brag.

Nu er musikeventyret slut for Maria, og det betyder, at hun langt om længe kan få lov til at vende tilbage til sin normale hverdag. Og drømmen om musikken? Ja, den er ikke slukket.

- Nu skal jeg tilbage til mine elever og min klasse og bare se mine venner og familie meget mere. Og så skal jeg se, hvad der sker med musikken.

Maria understreger, at hun endnu ikke helt har fastlagt nogle planer for, hvordan musikkarrieren skal udfolde sig, men noget tyder på, at hun er frisk på at prøve det meste af.

- Der er meget, jeg gerne vil inden for musikken. Det kunne være alt muligt. Alt fra musicals til at skrive sine egne sange til at arbejde med en vildt fed producer.

Sponsoreret indhold