Maria og Bea afslører stor nyhed

Maria og Bea afslørede tidligere i "X Factor"-sæsonen, at de ville starte en YouTube-kanal.

Video: Nicklas Lagerstorf

Enten elsker du dem, ellers hader du dem. Maria og Bea deler i den grad vandene i "X Factor", og selv om de allerede nu har masser af fans, har de også mange haters.

Men de folk, der er trætte af at høre på de to ghettotøser, får nok svært ved at undgå dem fremover. Selv når "X Factor" er slut, har de en plan for at komme ud i verden.

Til SE og HØR fortæller Maria og Bea nemlig, at de har tænkt sig at starte en YouTube-kanal. Så der er altså udsigt til meget mere ghettosnak og hård rap fra deres side.

- Der er mere end musik, du ved. Der er også backstage. Bare vent og se, sagde Bea relativt kryptisk, da snakken faldt på fremtidsprojektet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Maria og Bea var engler for en aften i gårsdagens udgave af "X Factor" (Foto: Thomas Laursen)

Som altid har de to raptalenter svært ved at lade hinanden snakke ud. Og selvfølgelig stod Maria klar til at forklare mere om YouTube-planen.

- Folk ser os i "X Factor" i fem minutter. Man får ikke noget indblik i, hvem vi er som mennesker. Men jeg tror, folk kan lide os, fordi de har et lille indblik i, hvem vi er, sagde den blonde del af hitduoen.

Og snart bliver det altså muligt at blive endnu klogere på, hvem Maria og Bea egentlig er.

- Vi vil gerne give det hele til folk, fordi vi ved, de kan lide det. Og vi kan lide det. Det er sjovt, og vi laver YouTube, ja tak, lover Maria deres mange fans.

Præcis hvornår YouTube-kanalen kommer, har de to rappere dog ikke noget svar.

- Når vi er færdige med... Når vi har tid, får Maria og Bea fremstammet i kor.

De to tøser røg endnu en gang sikkert videre i "X Factor" i går. Her havde de i dagens anledning iført sig et sæt store vinger hver, da de fremført kultsangen "Gangsta's Paradise" af Coolio.

Se Maria og Bea afsløre, hvad de synes om Fie Laursen, Citybois og andre kendisser:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close