X Factor23. marts 2024

Maria Fantino brød ud i tårer: – Jeg er jo ikke en kold skid

Temaet var ”familie” til femte liveshow, og for en følsom person som Fantino, hvor familien betyder alt, var det en aften, hvor hun umuligt kunne holde tårerne tilbage – sådan var det faktisk hele ugen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til generalprøven "flæbede" Maria Fantino, og derfor frygtede hun, at hun ville komme til at græde for meget under "X Factor"-kvartfinalen.
 Video: Martin Høien.

LÆS OGSÅ: Helene Frank overraskede søsteren på live-tv: Lige ved at gå helt galt

I ”X Factor”-debutsæsonen har Maria Fantino ikke lagt skjul på, at tårerne til tider har presset sig på.

Det gjorde de også i kvartfinalen, hvor Fantino i sidste ende ikke kunne holde dem tilbage, da August Høyen optrådte med ”Min Mor”.

Efter showet forklarede hun over for SE og HØR, at hun langt inden Høyens optræden var ved at ødelægge makeuppen med tårer.

– Det er lidt ”the perfect storm”. Der er monitors derude, hvor man kan kigge med på scenen, og der kunne jeg slet ikke kigge med, da Elvas far var med.

– Jeg var nødt til at stå bag tæppet og bare kigge på tæppet, fordi jeg simpelthen blev for rørt over det. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at det her var den vigtigste optræden han nogensinde har haft.

Helene Frank hev søsteren med på en liveforbindelse fra Bali. Her var det lillesøster Fanny, som ikke kunne holde tårerne tilbage, og selv om Helene var tæt på at fælde en tåre, var det faktisk en anden deltager, som græd under Helens Franks version af Lars H.U.G.s ”Natsværmer”.

– Lige inden da, der optrådte Helene Frank, hvor Oscar stod og fældede en tåre, så det var fordi, at der var så mange følelser i forvejen, og så er jeg jo ikke en kold skid, og især familie er noget, der betyder rigtig meget for mig.

Havde helt særligt familiesmykke på

Maria Fantino formår at kredse for detaljen, når hun skal finde sit outfit, og sådan var det også til femte liveshow.

Her havde hun været i mors smykkeskrin, da guldhalskæden var Fantinos mors.

Inde i halskæden var nemlig et billede af både Maria Fantino og hendes søster, og halskæden fik også lidt opmærksomhed, da August Høyen sang om hans mor.

– Min mor er kæmpe soft spot, så den sang som er så simpel og så fin, den ramte bare. Allerede i mandags, da jeg øvede manus og hørte sangen og skulle øve mig i at lægge over til ham, der sad jeg og flæbede i min stue, så jeg vidste godt, at det nok ville gå galt på en eller anden måde. Til generalprøven græd jeg endnu mere.

Maria Fantinos familie var med på scenen gennem "X Factor"-værtens smykker.
Maria Fantinos familie var med på scenen gennem "X Factor"-værtens smykker.
 Foto: Hanne Juul

Sponsoreret indhold