X Factor 18. februar 2022

Lasse Skriver efter "X Factor"-exit: Fedt at vise Blachman

Thomas Blachman valgte Lasse Skriver fra i "X Factor", men nu står den syngende tømrer med en pladekontrakt hos Sony. I et interview med SE og HØR, fortæller Lasse, at det er fedt at vise, at han godt kan klare sig, selv om han blev fravalgt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Thomas Blachman stod med egne ord i sit største "X Factor"-dilemma, da han skulle vælge, om det var Mads Moldt eller Lasse Skriver, som skulle med i liveshows.

Se hele interviewet med Lasse i toppen af artiklen!

Valget faldt som bekendt på Mads, og seerfavoritten Lasse måtte derfor vinke farvel til sangshowet, før det for alvor blev sjovt.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Efter sit "X Factor"-exit har den 17-årige tømrerlærling nemlig scoret sig en pladekontrakt hos selveste Sony Music.

Og det er den unge fyr fra Vejle selvsagt lykkelig for. Også at han lige kan vise Blachman, at han godt kan klare sig uden ham og "X Factor".

- Det er fedt nok at blive valgt fra og så vise, at jeg kan få en pladekontrakt – og endda med Sony. Det er ret stort, siger Lasse i et interview med SE og HØR.

Selv om han trak det korte strå i tvekampen mod Mads, så føler Lasse stadig, at Blachman var den rigtige dommer for ham.

- Inden alt det her med Sony blev jeg spurgt, om Blachman var den rigtige dommer at få, og det synes jeg pga. den erfaring, han har, slår det unge sangtalent fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Lasse har allerede udgivet sin første single, som er et cover af "Budapest". Den sang han også til sin "X Factor"-audition, og den er strøget direkte ind på en fjerdeplads på Spotify (Foto: Kaspar Wenstrup)

Forholdet til "X Factor"-vennerne er stadig intakt, fortæller Lasse. Han ses jævnligt med de andre deltagere, som han holder kontakten med.

Men hvad så med Thomas Blachman? Er der kold luft mellem ham og Lasse, efter den hårde beslutning?

- Overhovedet ikke. Han er sgu en god mand, også uden for kameraerne, slutter Lasse af med at sige.

Sponsoreret indhold