X Factor 19. marts 2022

Kwamie Liv efter chok-exit: Det er et spil

Det er gået op for dommeren, at ”X Factor” ikke kun handler om musik
(Foto: Dan Mariegaard)

Det var en presset Kwamie Liv, der skulle vælge mellem sine to deltagere, Tina Mellemgaard og Oliver Antonio Giner. Dommerens chokerede ansigtsudtryk, da Sofie Linde afslørede, at Kári Fossdalsá var den sidste, der gik sikkert videre til næste live, sagde det hele.

[node:advert-in-body

-Vi står i aften med to af de stærkeste sangere på hele holdet, som skal op mod hinanden, og det føles bundforkert. Det er et kæmpe tab for programmet – det synes jeg virkelig. Men i aften gik det nok op for mig, at det her også er et spil, siger hun til SE og HØR lige efter showet.

Hvad betyder det, at det gik op for dig, at det er et spil?

- Det er et show, der handler om mange ting og ikke kun musikken. Jeg kan godt mærke, at konkurrencen spidser til, for vi står så mange dygtige tilbage, og da vi gik til pause, tænkte jeg da også ”gad vide, hvem der ryger i farezonen”, for jeg syntes, at alle gjorde det ret godt i aften. Det kommer selvfølgelig meget bagpå mig, at det lige var Oliver og Tina, der røg i farezonen, for jeg synes virkelig, at de præsterede. Og så tænker jeg, at der, ligesom Blachman også er inde på, er mange andre ting, som kommer i spil, og det er lidt interessant, lyder det fra Kwamie Liv.

Sponsoreret indhold