X Factor17. januar 2020

Kristian Kjærlund forsikrer: - Jeg har det bedre nu

Til Reality Awards fortalte "X Factor"-vinderen Kristian Kjærlund, at han af og til ikke var helt klar over, hvad han levede for. Nu uddyber Horsens-fyren over for SE og HØR, at han har det godt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristian_kjaerlund_1_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Da SE og HØR mødte Kristian Kjærlund til Reality Awards, fortalte han, at han ind i mellem ikke er helt klar over, hvad han vil med sit liv.

- Jeg har været ret apatisk i livet og været sådan ”jeg ved ikke, hvad jeg lever for”, lød det fra Kristian på den røde løber til vanvidsshowet.

Det citat har flere nemt kunne tolke som om, at den dygtige sanger fra Horsens var nede i et sort hul og havde alvorlige problemer. Sådan forholder det sig dog ikke, uddyber Kristian over for SE og HØR.

- Det, der er vigtigst for mig at uddybe, er, at jeg ikke går og har det dårligt, siger "X Factor"-vinderen og fortsætter:

- Det er ikke fordi, at jeg er selvmordstruet. Jeg kæmper bare med ligesom at finde en vej i livet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/168_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl1162.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Til Reality Awards hyggede Kristian sig med "X Factor"-kollegaen Sigmund Trondheim (Foto: Søren Lamberth)

Det er vigtigt for Kristian at understrege, at hans fans, familie og venner altså ikke har noget at frygte. Han gennemgår en fase i sit liv, som mange helt sikkert kan relatere til.

- Jeg tænker, at det er en meget naturlig reaktion ikke lige at vide, hvad man vil med livet. Vi har alle muligheder åbne og hele verden ligger for vores fødder, samtidig med, at vi får at vide, at jorden kan gå under når som helst, fortæller han.

I interviewet fra Reality Awards kan det også godt lyde som om, at Kristian har fået det dårligere efter sin medvirken i "X Factor", men sådan forholder det sig ikke.

Du kan se hele interviewet med Kristian til Reality Awards her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

- Det lyder som om, at ”X Factor” skulle have gjort noget dårligt for mig, men det synes jeg ikke, det har. Jeg bilder mig ind, at jeg har det bedre nu, fortæller Kristian og fortsætter:

- Jeg har fået en masse succesoplevelser i forbindelse med programmet og øget min bevidsthed omkring mig selv, hvilket også er det, der gør, at jeg går ud og nævner det her for folk nu.

En af grundene til, at Kristian deltog i "X Factor", var, at han troede, at det ville hjælpe ham med at udfylde et tomrum i sit liv. Men det åbnede i stedet hans øjne.

- Jeg har altid følt, at jeg manglede noget, men jeg har altid troet, at det var musikken, jeg manglede. Det var det faktum, at jeg fik oplevelser af succes med musikken, som gjorde mig bevidst om, at det ikke var det, der skulle til, lyder det til slut fra den talentfulde jyde.

Kristian Kjærlund kan glæde sine fans med, at han stadig arbejder med musikken.

Sponsoreret indhold