X Factor24. maj 2020

Kæmpe styrt: Her falder SWAY-pigerne på scenen

Begejstringen over at være tilbage på "X Factor" scenen var ekstra stor for to af medlemmerne i pigegruppen SWAY
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da "X Factor"-finalens anden del lørdag aften var rullet overskærmene i de små hjem, var det med konfetti ud over det hele.

Alma Aggers sejr skulle nemlig fejres med både pyro-teknik og konfetti-kanoner, og det gjorde scenen ekstra glat - hvilket to af Ankerstjernes SWAY-piger lærte på den hårde måde.

Pigegruppen, der blev dannet op til dette års bootcamp, var med på scenen for at bidrage til et sidste fællesnummer med alle livedeltagerne.

Her sang de "Memories" af popgruppen Maroon 5, og seerne fik således et gensyn med de fire friske piger.

Da Se og Hør efterfølgende fangede dem på scenen, var de dog lige hurtige nok til at krydse gulvet og møde journalisten og fotografen. Her gled først Roya i de glatte konfettistykker, hvorefter hendes bandkollega Camilla i ren overraskelse (eller sympati) tager samme tur.

Se det vilde styrt i toppen af artiklen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/sway.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

SWAY består af Tiffany Kunstmann Andrews, Camilla Alrøe Okotie, Roya Attaei og Miriam Larsen

- Cut det ud, lød det fra de flove piger, men det var ikke en mulighed, da Se og Hør i går sendte live efter finalen - med reaktioner fra både dommere, vært og deltagere.

SWAY, der består af Tiffany på 15, Camilla på 18, Roya på 16 og Miriam på 17 år, røg ud af "X Factor" efter andet liveshow, hvor de endte i omsang mod Kali.

Deres tidlige "X Factor"-exit var dog ikke nok til at stoppe de fire piger, som siden har udgivet et remake af Beyonce-sangen "My Power" fra Lion King-soundtracket.

Sponsoreret indhold