X Factor 3. marts

Kæmpe kaos: "X Factor"-deltager Mille Bergholtz ramt af corona

Sangtalentet, 21-årige Mille Bergholtz, må undvære sine ”X Factor”-kollegaer, når andet liveshow løber af stablen i morgen fredag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SENESTE OM X FACTOR: Martin Jensen køber millionlejlighed

Den smitsomme coronavirus sætter fortsat en kæp i hjulet for diverse arrangementer. Og det gælder således også ”X factor”, hvor Martin Jensens unge solist, Mille Bergholtz, i morgen ikke er at finde på det store kryds i ”X Factor”-studiet, når fredagsbaskeren ruller over skærmen i bedste sendetid på TV 2.

Det betyder blandt andet, at Martin Jensen bliver en smule mere ensom end sine meddommere. For i sidste uge måtte vi vinke farvel til gruppen Oscar, som dj’en var mentor for, og ved morgendagens liveshow må han således undvære Mille.

Og så alligevel ikke helt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Mille strålede i den grad på "X Factor"-scenen ved første liveshow i sæsonen sidste fredag. Foto: Hanne Juul

Selv om det spirende sangtalent er blevet ramt af coronavirus, er hun nemlig fortsat med live.

- Der er sket det, der bare IKKE MÅ ske. Jeg er blevet smittet med corona. Her kan man tale om dårlig timing, selv om man selvfølgelig aldrig kan planlægge sig ud af en virus, lyder det fra Mille, der tilføjer, at ingen i hendes omkredskreds er ramt af smitten.

- Jeg kommer dog stadig til at synge min sang for jer, men det bliver på en anden måde end forventet. Sikkerheden kommer selvfølgelig i første række, så jeg vil under hele showet opholde mig et sted alene, hvor jeg ikke er til fare for at smitte nogen, lyder det videre fra sangaspiranten, der samtidig lover at gøre sit bedste for at give seerne ”et BRAG af et show”.

På TV 2 har den verdensompsændende pandemi været årsag til etableringen af et helt særligt studie, hvorfra ”X Factor”-deltagere i coronaisolation kan optræde:

- Så hvis deltageren kan og vil, så har de muligheden for at synge fra et specialindrettet isolationsstudie, hvor de via et ubemandet remote-betjent kamera sender direkte igennem til studiet og ud til seerne. Som det ser ud lige nu, er Mille heldigvis frisk nok til at synge, og vi er bare rigtig glade for, at det kan lade sig gøre, forklarer Dorte Borregaard, som er underholdningsredaktør på TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Gruppen Oscar, de to fyre, Malte og Tobias, til højre i billedet, måtte forlade sangkurrencen i sidste uge. Martin Jensen har derfor kun deltagerne Mille og Karí tilbage. Foto: Hanne Juul

Selv om dj og ”X Factor”-dommer Martin Jensen umiddelbart har arbejdet tæt sammen med sin mentee, så er det intet, der tyder på, at han selv er blevet ramt af den smitsomme virus:

- Man ved aldrig, hvad der sker i disse coronatider, men jeg har selv haft smitten for nylig og er fuldt vaccineret, så jeg føler mig helt tryg og har i øvrigt ikke skyggen af symptomer. Nu krydser jeg fingre for, at Mille har det godt i morgen og er i stand til at synge for hele Danmark, lyder det fra dj’en.

Det andet ”X Factor”-liveshow i rækken denne sæson sendes i morgen fredag klokken 20.00 på TV 2.

Sponsoreret indhold