X Factor22. januar 2021

Julie-Maja fra "X Factor" har lavet tv før: Her er forskellen

20-årige Julie-Maja Cloos Toftdal imponerede "X Factor"-dommerne ved aftenens "5 chair challenge". Men det er faktisk ikke første gang, hun medvirker i et tv-program.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Oh Land var ikke i tvivl, da 20-årige Julie-Maja Cloos Toftdal havde været på scenen til "5 chair challenge" i "X Factor" - hun skulle have en stol! Og den fik hun lov til at beholde.

Det er enormt nervepirrende for de unge solister at træde ind på scenen foran de tre dommere, men det er næsten mere nervepirrende at sidde på stolen og vente på, om man bliver skiftet ud eller ej.

Det fortæller Julie-Maja, som til daglig læser jura, i et interview over telefonen med SE og HØR.

- Selve ”5 chair challenge” var nok det mest nervepirrende, fordi man skulle sidde der i så lang tid. Det var der, jeg var allermest nervøs, kan jeg huske, siger hun.

Selv om nerverne ramte hende, så har Julie-Maja erfaring med at synge foran et publikum - og faktisk også foran kamera og næsten en million seere!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_5cc_unge_281020_0334.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Julie-Maja tog dommerne med storm i "X Factor" (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

I 2018 var hun med i DR-fadæsen "LIVE", som med blandt andre Sanne Salomonsen skulle tage kampen op med "X Factor", som fra det år rykkede over på TV 2.

MEre pondus

Selv om "LIVE" bestemt ikke var nogen succes for DR og heller ikke fik mere end én sæsons levetid, så havde Julie-Maja en god oplevelse i programmet, som dog er meget forskelligt i forhold til "X Factor".

- Oplevelsen for mig er meget forskellige for mig i forhold til ”Live” og ”X Factor”. Det var en god oplevelse at være med i ”Live”, men jeg føler, at jeg har fået noget mere pondus siden da, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan være meget mere nærværende og nyde processen i ”X Factor”. Så det var anderledes på den måde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/xfactor_5cc_unge_281020_0309.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Julie-Maja indtog "X Factor" med et smil, og det - sammen med hendes fantastisk stemme - sikrede hende en plads videre til bootcamp (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Presset til "X Factor"

Nu hvor Julie-Maja er gået videre til bootcamp-delen i "X Factor" bliver samarbejdet med Oh Land endnu mere intenst. Og det unge sangtalent er jublende lykkelig over at have fået hende som dommer.

- Det er jeg rigtig glad for. For det første er hun musikalsk vildt sejt, og hun har bare sit eget kørende. For det andet er hun bare et utroligt empatisk menneske, føles det som. Hun skaber en meget tryg stemning som person, smiler hun.

Men Oh Land kunne faktisk godt have risikeret slet ikke at have Julie-Maja til rådighed, hvis det ikke var for nogle af hendes nærmeste.

- Min veninde og min kusine pressede rimelig ihærdigt på, også følte jeg, at jeg godt kunne bruge lidt spænding i mit liv. Så det var en kærkommen mulighed for at opleve noget nyt og udfordre mig selv, slutter hun af.

Sponsoreret indhold