Sigmund efter exit: - Jeg har allerede fået flere tilbud

Sigmund røg ud af \

Sigmund røg ud af "X Factor" efter semifinalen.

(Foto: SE og HØR)

Fredag efter fredag har han imponeret dommere og danskere med sin vilde stemme og vanvittige danse-moves.

Men fredag aften måtte 22-årige Sigmund sande, at han var færdig i ”X Factor”.

Sigmund måtte således forlade programmet lige inden finalen. Og selv om det selvfølgelig ærgrede den talentfulde fyr, er han bestemt stadig i godt humør – og han har heller ikke mistet troen på, at der venter ham en strålende karriere i underholdningsbranchen.

Sigmund fortæller nemlig, at han allerede har fået flere tilbud om en fremtid på TV:

- Jeg har fået tilbud fra TV3 og DR3, siger den unge fyr, der dog ikke kan komme nærmere ind på, hvad der er tale om – andet end at der er tale om ”nogle TV-programmer”.

- Jeg ved, at det som popstjerne er svært at peake og så blive der. Jeg vil ikke kun kategoriseres som sanger, jeg vil gerne være entertainer. Jeg vil lave musik og danse samtidigt. Jeg vil leve mit liv og være lykkelig samtidigt. Blachman siger, at jeg skal tage et valg, om jeg vil lave reality-tv eller musik, jeg vil begge ting, og jeg ved, at jeg er dygtig til begge ting, siger den talentfulde entertainer til SE og HØR.

Selv om han altså ikke nåede finalen, er han alligevel meget stolt over sin præstation i dette års udgave af ”X Factor”:

- Jeg er ufattelig stolt over, hvor langt jeg er nået. Da jeg meldte mig til, var jeg godt bevidst om, at jeg godt kunne være en mundfuld for hr og fru leverpostej ude i Danmark. Så jeg er faktisk ekstrem overrasket stolt over, at jeg er nået så langt. Det er ret vildt. Jeg er stolt over at være nået så langt, siger fyren.

Se hele interviewet med Sigmund her, hvor han også afslører, hvad han ellers har af drømme og planer for fremtiden:

X Factor livedeltagere 2018

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close