X Factor 15. maj 2020

Ilona ude af "X Factor": - Alt sker af en grund

24-årige Ilona er ude af årets "X Factor" som den sidste af Oh Lands deltagere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er en tapper Ilona Artene, som Se og Hør møder efter fredagens "X Factor". 

- Du må næsten kunne se det på mig, at jeg har det okay? Jeg tror på skæbnen, og alt sker af en grund, erklærer hun. 

Smilet er altså intakt trods et trist udfald af afstemningen og en udsigt til nu at måtte undvære det, hun elsker allermest - at stå på scenen. 

Dog er den farverige 24-årige sangerinde ret sikker på, at det ikke er sidste gang, danskerne hører hendes smukke stemme. 

- Alle spørger, hvad jeg skal nu. Jeg er ikke helt sikker, men jeg ved, at min retning er musik. Og jeg vil jo vildt gerne udgive et album. Men hvad fremtiden bringer, det ved jeg slet ikke endnu, lyder det fra Ilona. 

- Måske ser i mig i næste "X Factor"-sæson, griner den unge kvinde, og tilføjer: 

- Ej, det ville nok være for meget. 

Programmet vendte fredag aften tilbage efter to måneder med tomme publikumsrækker og afstand mellem deltagere, dommere og værter. 

For Ilona har corona-pausen foregået hjemme hos forældrene, som dog har været på arbejde hver dag. 

- Det har været dejligt at være sammen. Mine forældre er glade for at jeg har været omkring dem. Vi har talt en del om "X Factor". 

Ilona optrådte med en helt særlig og meget personlig udgave af "Chim Chim Cher-re" af Dick Van Dyke, Julie Andrews, Karen Dotrice & Matthew Garber fra filmen "Mary Poppins". Det var særligt tydeligt at høre hendes rumænske aner i det klassiske musicalnummer. 

Desværre var farverne, blomsterne og Ilonas stemme ikke nok til at vinde seernes gunst, så finalen i "X Factor" bliver uden hende næste fredag og lørdag på TV2. 

Sponsoreret indhold