Husker du Nicoline Simone fra 'X Factor'? Her er hendes nye single

Lyt til sangerindens nye single her – eksklusivt på SE og HØR!

Lyt til sangerindens nye single her – eksklusivt på SE og HØR!

Foto: PresseHun blev kendt i hele Danmark som Nicoline Simone fra 'X Factor', der måtte forlade det populære talentprogram, efter at hendes sangpartner Jean Michel pludseligt og ganske uventet trak sig fra konkurrencen.

Efterfølgende blev den unge Nicoline Simone indblandet i en større narkosag, der endte med at give hende en betinget dom på halvandets års fængsel - men nu har den i dag 20-årige kvinde lagt fortiden bag sig og er klar med sit musikalske comeback.

LÆS OGSÅ: Nicoline Simone lægger narkodom bag sig

I denne artikel kan du - helt eksklusivt - høre Nicoline Simones nyeste single, "Breakaway". Hør den herunder:

I sin single kredser Nicoline Simone om de problemer og forhindringer, som hun har stået over for - både i forbindelse med narkodommen og tiden i 'X Factor':

- Sangen handler om mit liv og om at bryde ud af noget skidt, men så ender det alligevel med at blive godt i sidste ende, siger Nicoline Simone til Newspaq og tilføjer:

- Jeg var kommet i dårligt selskab med en kæreste, som tog stoffer. Og det pressede mig utrolig hårdt, siger Nicoline Simone og tilføjer, at kæresten i flere gange opsøgte hende i den lejlighed, som hun boede i under' X Factor', hvor de havde voldsomme skænderier.

LÆS OGSÅ: Nicoline Simone taler ud om 'X Factor'-exit

- Han var påvirket af stoffer, så vi skændtes om bagateller. For eksempel om det tøj, jeg havde på på scenen, min sminke og håret, som han hidsede sig helt op over, siger hun og fortsætter:

- Det var virkelig ikke sjovt. I forvejen skulle vi ud og finde tøj i børnestørrelser, fordi jeg havde tabt mig så meget. På det tidspunkt spiste jeg nemlig ikke rigtig. Jeg var så nedtrykt, at kiloene bare raslede af. Så hver gang jeg skulle prøve tøj eller sminkes, så havde jeg det ikke godt med det, fordi det lå i baghovedet, at han holdt øje, siger sangerinden, der under 'X Factor' kun vejede 47 kilo.

Nu er Nicoline Simone i topform igen og klar med sin nye single.

Musikvideoen til singlen "Breakaway" er indspillet i Gislinge hos Morten Barritt.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close