X Factor19. marts 2015

Hov? Har vi ikke set 'X Factor'-Anthon før?

'X Factor'-deltageren har medvirket i populær DR-serie
Af af
Anthon har medvirket i populær DR-serie
Anthon har medvirket i populær DR-serie
 Fotos: Bjarne Bergius HermansenFredag efter fredag har han sammen med sin gode ven Thor charmeret både danskerne og dommerne i dette års 'X Factor'.

Og hvis du synes, at du har set Anthon fra Citybois før, ja... så er der såmænd noget om snakken.

Den unge fyr har nemlig medvirket i TV-serien Pendlerkids, som kører på DR Ramasjang.

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Far eftersøgt for mord

Det fortalte den 15-årige Anthon selv til dr.dk/xfactor:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/00cfcc7bb82e409b8d93d7ab90c5b126.jpgAnthon og Thor, kendt som Citybois, til X Factor-audition (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dcd96a1b76924dde830edd342e0d80a6.jpgCitybois som vi kender dem - i fuld hopla på 'X Factor'-scenen (Foto: Claus Poulsen)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1a20256451bd450493ef0db08b3d2ccd.jpgAnthon, som han så ud, da han medvirkede i Pendlerkids (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)


- Jeg var 13, da jeg var med der. Jeg gik til casting og kom med, fortalte Anthon tidligere på 'X Factor'-sæsonen til dr.dk/xfactor.

Anthon medvirkede i første sæson af Pendlerkids - en serie, der handler om "Børnetoget", som skilsmissebørn rejser med sammen med børnepasseren Ole.

LÆS OGSÅ: X Factor i gang igen: Her er alle tidligere vindere

I dag er den charmerende fyr så blevet 15 år, og sammen med sin kammerat Thor har han allerede smeltet tusindvis af pigehjerter i dette års 'X Factor'.

Til deres audition imponerede Citybois dommertrioen Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman med 'Ain't No Sunshine' .

Fredag aften, i semifinalen, skal de så forsøge at imponere og charmere igen. Denne gang med hele to sange: De skal synge 'Belong To The World' af The Weeknd og 'Kongens Have' af TopGunn.

Og mon ikke de får pigerne til at smelte, som de plejer?

Sponsoreret indhold