X Factor31. marts 2023

Funklende fremtid: Det skal "X Factor"-stjernerne nu

“X Factor”-finalisterne, ROSÉL, Sigalaz og theodor, har store og spændende fremtidsplaner
"X Factor"-finalisterne har store drømme om fremtiden. 
"X Factor"-finalisterne har store drømme om fremtiden.
 Foto: Hanne Juul

Der er god fart på de to Sigalaz-brødre, som nu skal holde styr på gymnasiet såvel som atletikkarrieren og musikdrømmene.

De to vestjyder skal først og fremmest hjem og passe gymnasiet efter “X Factor”. Men der skal også være tid til, at 19-årige Samuel og 17-årige David kan give den en skalle til atletiktræning.

Den dynamiske duo vil også gerne arbejde mere med musikken.

– Vi vil helt sikkert fortsætte som gruppe, for vi er kommet frem til, at det er der, vi står stærkest, og vi har jo de samme interesser for musikken, fortæller Samuel.

– Som det ser ud lige nu ,fortsætter vi med både atletik og skole, og når vi har tiden til det skal vi også producere musik. Hvis det går rigtig godt med musikken – bedre end atletikken, kan det være, vi begynder at fokusere mere på musik, lyder det fra David.

Noget tyder på, at der allerede er lagt i kakkelovnen til musikprojekter for brødrene.

– Uden at afsløre for meget, kan vi fortælle, at der er nogle pladeselskaber, der har vist noget interesse, fortæller David hemmelighedsfuldt.

Sigalaz har store planer for fremtiden. 
Sigalaz har store planer for fremtiden.
 Foto: Hanne Juul

Vigtige uddannelser

Selma Sander Stahr, 17, og Rosa Marie Skovbjerg, 17, fra ROSÉL, regner med at fortsætte som gruppe efter “X Factor”.

Logistisk får pigerne lidt udfordringer med bandet, da de er bosat henholdsvis på Vesterbro og Fyn. Derfor bliver det største fokus for dem lige umiddelbart deres uddannelser. Selma skal tilbage på gymnasiet og 1.g for at blive student, mens Rosa satser på at starte HF til sommer.

ROSÉL skal først og fremmest have fokus på uddannelsen. 
ROSÉL skal først og fremmest have fokus på uddannelsen.
 Foto: Hanne Juul

SuperBrugsen og underholdning

17-årige Theodor med det borgerlige efternavn Vestergaard er klar til at vende tilbage til sit arbejde i den lokale brugs, hvor han har opnået lidt af en legendestatus.

– Jeg kan godt forestille mig, at det kan give lidt udfordringer med at passe mit arbejde. For der er godt nok mange mennesker, der gerne vil hilse nu, fortæller han med et smil.

Den sønderjyske humørbombe satser på at fortsætte i showbiz. Drømmen er at arbejde i underholdningsbranchen og bruge de kontakter, han har fået i løbet af de sidste mange måneder. Theodors mentor Simon Kvamm mener heller ikke, at knægten er færdig med scenen.

– Simon har åbnet gardinet op for, at vi måske kan besøge ham på scenen, når Hugorm spiller i byer tæt på os, siger Theodor.

Den sønderjyske humørbombe satser på at fortsætte i showbiz. 
Den sønderjyske humørbombe satser på at fortsætte i showbiz.
 Foto: Hanne Juul

Der er lokalopbakning hjemme fra SuperBrugsen i Augustenborg, der laver mad i Theodor-tema.

– Man er ikke i tvivl om, når han er på arbejde, for han er ligeså meget en spradebasse, som han er på tv. Man bliver så glad i låget, for han er en ægte humørbombe, fortæller brugsuddeleren Pia til SE og HØR.

Sponsoreret indhold