X Factor9. april 2022

Finalefest i "X Factor" gik helt galt: Partybus endte i kaos

Sofie Linde, Thomas Blachman, Mads Moldt og resten af "X Factor"-holdet endte i en gevaldig fuser af en finalefest. Den partybus, som de kørte i, endte med at holde på tværs af en stor vej i over en halv time, hvilket forsinkede det feststemte hold gevaldigt.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mads Moldt løb med sejren i 2022-udgaven af "X Factor", og den flade sæson af underholdningsfadæsen skulle naturligvis fejres med et brag af en finalefest.

Du kan se et stort galleri fra "X Factor"-finalefesten i bunden af artiklen!

Men den fest blev ikke helt, som Thomas Blachman og resten af "X Factor"-holdet havde håbet på. Det skyldes primært den partybus, som skulle fragte deltagere, dommere, vært og produktion fra studiet i Brøndby og ind til indre København.

En tur der skulle have taget maksimalt en halv time, endte med at vare i næsten halvanden time.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20220409_mr_x_factor_006-min.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Finalefesten endte en kedeligt med cigaretter og flade dåsebajere på Kongens Nytorv i København (Foto: Mikael Rieck)

Spærrede stor vej

I København er der i øjeblikket - som der er nærmest altid er - en masse vejarbejde. Det var chaufføren af "X Factor"-partybussen ikke opdateret på.

Du kan se et stort galleri fra "X Factor"-finalefesten i bunden af artiklen!

For Mads Moldt, Blachman og resten af holdet blev fragtet ned ad Valby Langgade, som er spærret for gennemkørsel. Da chaufføren opdagede det, gik det hele i kaos.

Bussen måtte bakke op ad vejen, og derefter måtte den hårdtprøvede fører forsøge at vende sit kørende diskotek fyldt med fulde folk. Det gik ikke særlig godt.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/20220409_mr_x_factor_026-min.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Partybussen kom i problemer, da den skulle vende midt Valby Langgade (Foto: Mikael Rieck)

https://imgix.seoghoer.dk/20220409_mr_x_factor_001-min.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Festdeltagernes tålmodighed løb hurtigt op, og de udnyttede den lange pause til at agere trafikguidende hjemmeværnsfolk og stortissende-, rygende og drikkende festivalsgæster (Foto: Mikael Rieck)

Chaufføren var mere end en halv time om at få vendt det store monstrum af en bus, så turen kunne fortsætte videre ind til det indre København.

Du kan se et stort galleri fra "X Factor"-finalefesten i bunden af artiklen!

Tak for i dag!

Det var ifølge SE og HØRs oplysninger meningen, at deltagere, dommere, vært og produktion skulle sættes af foran kendisnatklubben Søpavillionen. Sådan gik det dog ikke.

For Sofie Linde, Martin Jensen, Thomas Blachman, Kwamie Liv og deltagerne havde fået nok festivitas, efter turen var blevet over en halv time længere, end den skulle have været.

De valgte så at blive sat af ud for den populære restaurant Ravage, som ligger lige over for Kongens Nytorv.

Se en masse billeder fra finalefesten i galleriet her:

"X Factor"-efterfest gik helt galt: Fadæse finale

Herefter gik turen henover Kongens Nytorv, hvor Mads Moldt, Kári, Tina, resten af deltagerne og dommerne traskede hjemad.

- Vi skal hjem. Vi er trætte, sagde Kwamie Liv til SE og HØR, da "X Factor"-holdet forlod produktionen i partybussen, som bevægede sig videre ud i det københavnske natteliv.

Sponsoreret indhold