X Factor27. marts 2015

Fans: Sådan gør vi alligevel Citybois til ’X Factor’-vindere

De såkaldte Citygirls har ikke opgivet håbet
Af af

Citybois
Der var gråd både i DR Byen og i mange danske stuer, da den populære duo Citybois sidste fredag - ganske uventet - måtte forlade 'X Factor' blot ugen inden finalen.

Tusindvis af de såkaldte Citygirls, som havde fundet vej til DR Byen, brød grædende sammen, og de sociale medier flød over med triste beskeder og grædende smiley'er oven på Citybois' exit.

- I havde fortjent at vinde! Det er snyd, lød det således fra flere sørgende fans - fans, der nu vil gøre alt for at gøre Anthon og Thor til 'X Factor'-vindere til trods for, at duoen endte på en fjerdeplads.

I aften er det så finale, men selvom de to fyre fra duoen ikke er endt blandt finalisterne, vil de såkaldte 'Citygirls' gøre alt for at give deres drenge sejren alligevel. Siden sidste fredag er følgende opfordring derfor blevet delt flittigt på de sociale medier:

LÆS OGSÅ: Citybois beskyldt for kokain-misbrug: Han er langt væk

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/17fd16db95e6480588a934444718da1f.jpgSådan lyder opfordringen fra de såkaldte Citygirls (Foto: Instagram)

LÆS OGSÅ: Se billederne: Farvel til Citybois

- Alle sammen. NÆSTE FREDAG, HVOR DER ER FINALE SÅ SKAL I IKKE STEME PÅ EMILIE ELLER NOGET!! SKRIV CIT TIL 1212 OG BARE SPAM DR MED 'CIT'. VI SKAL GØRE SÅDAN, AT CITYBOIS (som ikke er med i xfactor mere) SKAL HAVE FLERE STEMMEREND FINALISTERNE. (I må meget gerne dele dette opslag, så alle kan se det), lyder opfordringen nu i en besked, som bliver delt flittigt på de sociale medier.

Sådan så det ud, da de såkaldte Citygirls tog af sked med den charmerende duo i DR Byen fredag aften:

De sociale medier har tilmed været fyldt med beskyldninger om snyd fra DRs side - flere Citybois-fans anklagede DR for at have snydt med afstemningen - blandt andet florerede der rygter om, at flere fans ikke kunne stemme på Citybois. De modtog i stedet en sms med en fejlmeldning, når de sendte en sms af sted til 1212.

Men DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme har pointeret, at afstemningen fungerede, som den skulle.

LÆS OGSÅ: Citybois: Vi må respektere danskernes valg

Pigerne stod i kø for at give Anthon og Thor et kram fredag aften:


- Jeg kan godt forstå, at der er mange Citybois-fans, der er kede af det. Men fakta er, at de fik færre stemmer. Vi har ikke nogen interesse i at lade nogen ryge ud af programmet, fortalte Jan Lagermand Lundme tidligere til bt.dk.

'X Factor'-finalen afholdes i aften, jvor Emilie Esther, Ivarsson, Bang & Neumann samt Jógvan skal kæmpe om den eftertragtede titel i Jyske Bank Boxen i Herning.

Herunder kan du se billeder af Citybois:


Sponsoreret indhold