X Factor 3. april 2021

Efter "X Factor"-exit: Lucca frygter depression

"X Factor"-eventyret er slut for den kun 15-årige Lucca Dahl Nordlund. Nu frygter det unge stjerneskud at vende tilbage til den normale dagligdag
Foto: Ritzau Scanpix

Det kan være noget af en omvæltning at gå fra et langt "X Factor"-forløb, hvor kreativiteten og kærligheden til musikken har været i fokus til at blive sendt hjem til det mørke Jylland, der for den 15-årige Lucca ikke nødvendigvis symboliserer drømmen om den store karriere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun lagde hårdt ud som oddset- og seerfavorit, men fredag aften blev det for Lucca et endeligt farvel til fedt sceneshow, backstagelivet, flotte outfits og intens "X Factor"-konkurrence.

- Jeg er lidt rundt på gulvet lige nu, siger Lucca, da SE og HØR fanger hende efter fredagens liveshow.

- Jeg er trist over at ryge ud. Det kommer nok ikke bag på nogen, men jeg er også bare virkelig glad for at være kommet så langt. Det er forhåbentligt ikke slut, og det er forhåbentligt ikke sidste gang, jeg står på en scene.

Lucca fortæller desuden, at hun ikke er overrasket over, at det blev hende, der denne gang måtte vinke farvel til "X Factor".

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Ritzau Scanpix

Lucca med de nyefundne veninder, Solveig (tv.) og Nikoline (th.). (Foto: Ritzau Scanpix)

- Den havde jeg set komme, fordi de andre er så gode. Så jeg så den komme allerede efter den første sang.

Trist at komme hjem

Når Lucca på tirsdag tager hjem til det jyske, er det hverken musikken eller karriereplanerne, der fylder mest. Hun tænker nemlig mest på, hvordan det kommer til at ramme hende, når hverdagen igen bliver som før "X Factor", og det er faktisk noget, der bekymrer hende "helt vildt".

- Jeg ved ikke, hvad der skal ske. Jeg tror bare, jeg bliver lidt deprimeret faktisk. Det er jeg også lidt nu. Altså, men alligevel ikke. Jeg er ikke deprimeret, jeg er bare trist, siger hun og fortsætter:

- Men det bliver jo hårdt at komme tilbage igen til hverdagen. At skulle gå i skole igen. Det er ikke rart at tænke på, for man har det bare så rart herovre, og der er bare så stor forskel fra ens hverdag derhjemme i Aalborg. Det bliver svært at vende sig til det igen.

For Lucca blev det muligvis ikke nogen førsteplads i årets "X Factor", men det blev da alligevel til en form for sejr. Lucca har nemlig sikret sig en bunke venner for livet.

- Det er Nikoline, Solveig og Simon og Marcus. Jeg har set dem hver dag i to måneder, og vi er simpelthen blevet så gode venner. Jeg nyder bare at være sammen med dem, siger hun og understreger, at hun er stensikker på, at de alle vil holde kontakten, når "X Factor" er forbi.

Sponsoreret indhold