X Factor12. februar 2022

Efter exit: "X Factor"-Lasse afslører stor hemmelighed

I går måtte den 17-årige tømrerlærling forlade sangkonkurrencen. Men det betyder altså på ingen måde, at det er slut med musikken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige siden sin audition har Lasse Skriver været en klar favorit. Både blandt de tre dommere, dj Martin Jensen, sangerinderinde Kwamie Liv, og musiker, og ganske garvet ”X Factor”-dommer, Thomas Blachman, og seerne.

Lasse endte med at få hr. Blachman til mentor. Og der var på intet tidspunkt tvivl om, at det unge sangtalent i den grad gjorde positive indtryk med sin vilde vokal.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lasse_2.jpg
 (Foto: TV 2)

Allerede ved Lasses audition blæste han dommerne bagover. Foto: TV 2

I går måtte den unge tømrerlærling således alligevel forlade konkurrencen og se sig slået af 15-årige Mads, da deltagerne, som var gået videre fra ”6 Chair Challenge”, var godt i gang med deres bootcamp.

Nu afslører det unge talent fra Vejle dog en hemmelighed, som i den grad gør det klart, at vi kommer til at høre meget mere til Lasse.

Han har nemlig underskrevet en pladekontrakt med pladeselskabet Sony, lyder nyheden fra det unge talent i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

Og der er ingen tvivl om, at Lasse i den grad glæder sig:

- Og den er skrevet under. Det er helt vildt fedt. Faktisk kunne jeg ikke ønske mig mere, lyder det fra Lasse til TV 2.

Det betyder altså, at der i den grad noget at se frem til for både Lasse og hans mange fans, han har erhvervet sig efter sin deltagelse i sangkonkurrencen

OK at forlade "X Factor"

Der er ingen tvivl om, at Thomas Blachman stod overfor en voldsom svær beslutning, da han skulle vælge at beholde enten Lasse eller den to år yngre Mads.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have været videre, men det er Mads, jeg ryger ud til. Jeg kan ikke sige andet, end at det er sgu fortjent. Så jeg har det egentlig okay, forklarer Lasse om sit exit til SE og HØR.

Sponsoreret indhold