X Factor 2. april 2014

DR kendte til Jasmins baggrund: Sådan passede vi på hende

X Factor-vinderens far eftersøgt for bestialsk mord
Af af
Jasmin fortæller hele historien i denne uges udgave af SE og HØR
Jasmin fortæller hele historien i denne uges udgave af SE og HØR
Foto: Dan Mariegaard
Allerede før det første X Factor-liveshow blev skudt i gang, var holdet bag talentshowet klar over, at den kønne sangerinde Jasmin bar rundt på en dyster historie.

Hendes far er den drabseftersøgte Ahmed Numan Isaac Rahma - bedre kendt som 'Jaguaren' - der er mistænkt for at have slået en taxachauffør ihjel i 2005.

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmins far eftersøgt for mord

Jasmin, som endte med at løbe med X Factor-sejren fredag aften sammen med makkeren Anthony, fortalte selv sin dystre historie til X Factor-folkene. Herefter har holdet bag det populære talentshow gjort en masse for at beskytte og guide Jasmin, siger DR's underholdningschef Rasmus Ladefoged til mx.dk:
Kønne Jasmin vandt fredag finalen i dette års X Factor sammen med Anthony (Foto: Dan Mariegaard)


- Vi tog en snak med Jasmin og hendes mor om det. Vi gjorde dem opmærksom på, at der godt kunne blive noget opmærksomhed omkring det. Jasmin og hendes mor var enige om, at de gerne ville fortsætte alligevel, så vi tog en fælles beslutning om, at lade hende være med. Hun skulle selvfølgelig ikke lide under, hvad hendes far er anklaget for, siger Rasmus Ladefoged og nævner, at Jasmin også har haft kontakt med en psykolog:

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Sådan var min far

- Alle deltagerne i 'X Factor' har fået grønt lys af vores psykolog til at være med. Jeg kan ikke sige noget nærmere omkring, hvad psykologen har talt med Jasmin om, da det er omfattet af tavshedspligt.
X Factor (Foto: DR)


Læs endnu mere om Jasmins dystre historie i SE og HØR på torsdag. Her kan du blandt andet læse interviewet med Jasmin, hvor hun fortæller, hvordan hun husker sin far - og hvilke tanker hun gør sig omkring dét, han har gjort.

Sponsoreret indhold