Det så du ikke på tv: Derfor kogte "X Factor"-deltager helt over

Marcus Sørensen blev sur, da han fik nej af dommerne.

Marcus Sørensen blev sur, da han fik nej af dommerne.

Foto: Lasse Lagoni

Marcus Sørensen skred fra sin "X Factor"-audition i vrede efter et heftigt skænderi med dommerne. 

Den 22-årige fynbo var rasende over, at dommertrioen ikke kunne se hans talent, og især Ankerstjerne var Marcus ikke imponeret over.

SE og HØR har været i kontakt med den vragede deltager, der i dag fortryder sin reaktion i programmet. 

- I situationen synes jeg, det var en uretfærdig behandling. Når jeg tilbage på det i dag, så gik jeg langt over grænsen. Jeg reagerede på en måde, der slet ikke var mig, lyder det ærligt fra Marcus.

Udover at fortryde sin optræden har sangfuglen også lært en vigtig lektie af sin deltagelse i programmet.

- En af mine venner sagde meget klogt til mig, at jeg skulle lære at acceptere andre, der er på et højere stadie end mig indenfor branchen og være mere ydmyg. Det har jeg også taget til mig, fortæller sangeren.

Artiklen fortsætter under billedet...

Dommerne var ikke imponeret over Marcus Sørensens stemme. Foto: Peter Grosen

Blev ikke vist i programmet

"X Factor" bliver fremstillet som et program, hvor deltagerne kommer ind fra gaden med en guitar i hånden og vader direkte ind til dommerne for at blive bedømt.

Men sådan går det ikke helt til.

Marcus var den sidste deltager, der skulle optræde foran dommerne, og den håbefulde sanger var blevet godt træt af den lange ventetid.

- Det har bestemt spillet en rolle, at jeg har fået at vide fire timer før, at jeg var den allersidste til at synge. Der havde jeg siddet der fra klokken 10 om morgenen, fortæller Marcus.

Udover den lange ventetid var der især én kommentar fra dommerne, som var medvirkende til, at Marcus reagerede så voldsomt i programmet.

- De fortæller mig, at de har været der i otte timer, og de havde været der hele dagen. De var også trætte og skulle hjem til København, og de havde hørt på mange kunstnere i løbet af dagen. Det var den kommentar, der godt kunne prikke lidt til mig. I mit hoved tænkte jeg, at jeg også havde været med hele dagen, fortæller "X Factor"-deltageren.

Marcus tager sin del af skylden for bataljen, men mener samtidig, at dommerne godt kunne have håndteret situationen på en bedre måde. 

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes, det er dårlig stil i forhold til den trone, de er sat på. Jeg synes, at man som dommer har et ansvar, og man skal være åben overfor alle kunstnere, der kommer ind for at synge, lyder det fra Marcus.

Selv om sangeren fortryder sin opførsel, så var hele situationen bare født til at ende galt.

- I momentet var det en smule uprofessionelt, men vi kom nok bare skævt ind på hinanden. Det er nok bare forklaringen på det hele, fortæller Marcus.

Marcus fik tre gange nej af dommerne.

Se en anden audition nedenunder, hvor Patrick får Oh Land til at græde:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close