X Factor25. marts 2022

Den store "X Factor"-finalen holdes på... Vestegnen

Det bliver tilsyneladende et lille brag, når sangkonkurrencen skal afgøres 8. april
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere er ”X Factor”-finalen løbet af stablen i både Boxen i Herning, Forum Horsens og sågar i Parken i København, som kan huse flere tusinde festglade og stemningsskabende publikummer.

Men havde du regnet med, at TV 2 ville fejre friheden efter to corona-prægede sæsoner, så bliver du altså slemt skuffet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220222_wen_-_x_factor_062-1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Blachman og co. finder årets vinder hjemme i studiet, hvor finalen afholdes. Foto: Kaspar Wenstrup

For det normalt stort anlagte finaleshow bliver afholdt hjemme i studiet i Brøndby. SE og HØR har spurgt TV 2’s underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, hvorfor kanalen ikke ville give den en ordentlig en over nakken, nu hvor de ikke længere skal planlægge rundt om sundhedsmyndighedernes restriktioner.

  • - Vi har jo tidligere holdt ”X Factor”-finale i Forum Horsens med stort publikum, men måtte på grund af corona desværre aflyse en udsolgt finale der, indleder hun og fortsætter:

  • - De sidste to år har vi afholdt finalen fra ”X Factor”-basen i studiet i Brøndby, hvilket vi synes, fungerer helt vildt godt, og da vi skulle beslutte, hvor finalen skulle holdes i år, var der stadig usikkerhed omkring coronasituationen, så derfor har vi ikke set nogen grund til at ændre på, at finalen skal holdes her, skriver Dorte Borregaard i en mail til SE og HØR.

Underholdningsredaktøren garanterer dog alligevel ekstraordinær fest og farver, selv om omgivelserne er de samme.

  • - Vi er i fuld gang med at planlægge et brag af en finale i "X Factor"-studiet i Brøndby 8. april, og vi glæder os til at fylde studiet med heppende og festglade publikummer, slutter hun af.

Sponsoreret indhold