X Factor22. januar 2011

Cutfather: Har ikke grædt sådan i 5 år

Læs ”X Factor”-dommerens forklaring på sit tåreanfald i fredagens afsnit
Cutfather siger selv, at han normalt ikke har let til tårer
Cutfather siger selv, at han normalt ikke har let til tårer
 Foto: Niels S. Andersen

I fredagens afsnit af "X Factor" kunne seerne opleve Cutfather bryde grædende sammen, da 63-årige Kjell skulle synge for dommerpanelet ved den såkaldte superbootcamp.

- Det havde jeg slet ikke set komme. Og så i det forum. Jeg bliver tit rørt af musik, men slet ikke på den måde. Faktisk har jeg ikke super let til tårer, fortæller produceren til B.T. dagen derpå.

Læs også: Det vidste du ikke om Cutfather!

- Faktisk rørte han mig allerede til audition, men da var der publikum på, og stemningen var en helt anden. Men da han pludselig stod der foran os, føltes det hele lidt mere intimt, og så kom det bare, forklarer Cutfather.

Det var tydeligt, at Thomas Blachman og Pernille Rosendahl var meget overraskede over deres kollegas reaktion, men Cutfather kunne forklare dem og TV-seerne, at Kjell mindede ham om hans far, der døde for 5 år siden.

Læs også: Kjell forsøgte selvmord

- Jeg har ikke grædt sådan, siden min far døde. Men jeg kunne bare ikke holde det tilbage og var helt upåvirket af kameraerne og alt andet, der skete i rummet. Det var, som om der blev trykket på en eller anden knap, siger Cutfather, som lyder det borgerlige navn Mich Hedin Hansen.

Det lykkedes for Kjell at komme blandt de 15, som gik videre i kategorien over 25 år, men han blev senere sorteret fra af Thomas Blachman, da dommerne skulle skære deres udvalgte kategorier ned til 10 deltagere.

Sponsoreret indhold