Citybois: Vi må respektere Danmarks valg

Citybois tager danskernes valg til sig.

Citybois tager danskernes valg til sig.

Foto: Claus Poulsen
De to Gentofte-drenge imponerede ellers dommerne med deres udgave af sangene "Kongens have" af TopGunn og "Belong To The World" af The Weeknd.

- I kan nærmest synge baglæns og stadig vinde det her show, sagde dommer Remee til Anthon og Thor efter deres optræden. Men seernes stemmer sendte i stedet færøske Jógvan, Emilie Esther og gruppen Ivarsson, Bang og Neumann videre til finalen. Og det kom da også lidt bag på Citybois, at X Factor-oplevelsen sluttede her.

LÆS OGSÅ: Jògvan: Jeg troede, det var slut

- Det er selvfølgelig lidt overraskende, vi har ikke været i farezonen endnu, sagde Thor efter showet.

- Men det var det, Danmark valgte. Det må vi bare respektere. Vi gjorde det med stil, og vi gjorde det på Citybois-måde, tilføjede Anthon.

LÆS OGSÅ: Citybois beskyldt for kokain-misbrug: Han er helt væk

De to friske fyre valgte derfor også at smide trøjerne og tage afsked med X Factor-scenen i bare overkroppe.

- Det var sidste optræden i studie fem, og vi kom som Citybois, og vi ville forlade det som Citybois. Så det var bare at give den gas og lige markere sig og tage trøjen af, siger Anthon og tilføjer, at de skulle give lidt tilbage til alle deres kvindelige fans.

LÆS OGSÅ: City-chok: Anthon og Thor er ude af X Factor

De to har nemlig formået at samle horder af skrigende teenagepiger uge efter uge ude foran DR Byen. De mange fans skal dog ikke frygte, at de har set det sidste til gruppen.

- Der kommer i hvert fald en single, og derudover er det en overraskelse, grinede Anthon og understreger, at gruppen har tænkt sig at holde sammen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close