Citybois beskyldt for kokain-misbrug: - Han er helt væk

Skuespiller mener, at de unge drenge tager stoffer

Skuespiller mener, at de unge drenge tager stoffer

Foto: Lars E. AndreasenDe to charmerende drenge fra Citybois, Anthon og Thor, har været ved at tabe både næse og mund. Og det skyldes ikke den enorme succes, som duoen har opnået i dette års 'X Factor'.

Næh… de charmerende drenge er målløse over, at skuespilleren Roland Møller i et direkte interview på P3 beskyldte begge for at have et kokain-misbrug, for det er lodret løgn, siger drengene til HER&NU.

- Han er helt væk. Jeg er 15 år. Selvfølgelig tager jeg ikke kokain. Hvad har han gang i, lyderdet spørgende fra Thor Farlov til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Citybois: 'X Factor' gør det let at score damerCitybois på scenen i 'X Factor' (Foto: Claus Poulsen)

LÆS OGSÅ: Citybois i ulykke

- Jeg ved ikke engang, hvem Roland Møller er, men han tager fejl og det er jo sygt, at han sidder og siger sådan noget i radioen, tilføjer han over for ugebladet.

Roland Møller kom med udtalelserne, da han torsdag gæstede Go' Morgen P3'. Her kom snakken ved et tilfælde ind på 'X Factor', og det fik skuespilleren - der selv har kæmpet med stofmisbrug tidligere - til at komme med følgende udtalelse:Roland Møller har beskyldt Citybois for at tage kokain (Foto: Thomas Laursen)


- Jeg så noget bag-om-kameraet med dem, og der lignede de altså simpelthen to, der havde taget en ordentlig streg kokain ude på lokummet. De kunne simpelthen ikke styre deres underkæber, og deres øjne kørte rundt i hovedet på dem. Min erfaring sagde mig, at de havde været ude at tage stoffer. Og det skal de holde op med, sagde Roland Møller i radioprogrammet ifølge HER&NU.

Og det er altså helt forkert, forklarer Citybois.

Fredag aften skal de to charmerende drenge, der har taget både danskerne og dommerne med storm, endnu engang på scenen i 'X Factor'. Denne gang skal de forsøge at imponere med hele to numre. Går de videre fredag aften, er næste stop finalen, der afholdes i Herning den 27. marts.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close