Bookmaker: Her er vinderen af ’X Factor’

DR afslører: ’X Factor’ vender tilbage

DR afslører: ’X Factor’ vender tilbage


På fredag går det for alvor løs, når årets 'X Factor'-vinder skal findes… bliver det færøske Jógvan, søde Emilie Esther eller den talentfulde trio Ivarsson, Bang & Neumann, der løber med sejren og den fornemme titel som vinder af dette års 'X Factor'?

Ja… det endelige svar får vi at se fredag afteb, når det storstilede show er blevet afviklet, og danskerne har stemt.

LÆS OGSÅ: Fans: Sådan gør vi Ciybois til 'X Factor'-vindere

Men bookingformaet Danske Spil spår, at det er unge Emilie Esther, der er storfavorit til at vinde denne sæsons 'X Factor'-finale, der afholdes i Herning.

Da Citybois højest overraskende blev sendt ud af seerne i 'X Factors' semifinale sidste fredag, blev det ifølge bookingfirmaet endnu mere tydeligt, at ' X Factor'-trofæet må gå til Remees 15-årige sangerinde.

Oddset er 1.30 på det nordjyske sangtalent, hvilket oddsansvarlig hos Danske Spil Peter Emmike uddyber:

LÆS OGSÅ: Citybois beskyldt for kokain-misbrug: Han er langt ude

- Vi ser Emilie som storfavorit i X Factor-finalen. Emilie har som den eneste af de tre finaledeltagere ikke prøvet at stå i farezonen på noget tidspunkt, og igennem alle uger har hun været vores favorit til den samlede sejr. Denne favoritværdighed har aldrig været større end nu, siger oddssætteren.

Den seneste uges tid har færøske Jógvan dog tiltrukket sig større og større opmærksomhed blandt Oddset-spillerne. Den rock-inspirerede færing vurderer Danske Spil som næste favorit i odds 5.00:

LÆS OGSÅ: Citybois i ulykke

- Emilie har vi modtaget klart flest indskud på gennem hele X Factor-sæsonen. Men efter semifinalen er over halvdelen af alle indskud kommet på Jógvan. Der er givetvis en del Oddset-spillere, som husker den første færøske sejr til Linda Andrews tilbage i 2009, og som tror Jógvan kan gentage denne bedrift, siger Peter Emmike.

Thomas Blachmans gruppe Ivarsson, Bang & Neumann må til gengæld leve med en outsiderrolle i finalen, hvis man spørger bookingfirmaet. Ender trioen alligevel med at løbe med sejren, kan du 8-doble dit indskud på Oddset (hvis du altså spiller på Ivarsson, Bang & Neumann som vinder).

Hvem vinder X Factor?
Emilie odds 1.30
Jógvan odds 5.00
Ivarsson, Bang & Neumann odds 8.00

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close