X Factor19. juli 2020

Blodbad på strand i New Jersey: Haj angriber delfin

Badegæsterne på en strand i New Jersey blev vidne til et blodigt angreb, da en haj satte tænderne i en forsvarsløs delfin. Se den voldsomme video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hajangreb_2.jpg
 (Foto: YouTube)

Denne video viser det blodige øjeblik, hvor en forsvarsløs delfin blev angrebet og dræbt af en bidsk haj ud for kysten i New Jersey, USA.

Blodbadet fandt sted blot få meter fra dér, hvor flere turister befandt sig. De overværede derfor på allernærmeste hold, hvordan hajen gentagne gange bed delfinen, der døde kort efter.

Det blodige angreb fandt sted torsdag morgen omkring klokken 07, og det hele blev filmet af strandgæsten Sean Donohue, der efterfølgende lagde videoen på de sociale medier.

Myndighederne i området bad alle om at forlade vandet, da det stod klart, at der var en haj i området.

Det er uklart, om delfinen allerede var såret, da hajen angreb. Ifølge nogle var delfinen blevet kvæstet i en bådmotor, og det var blodet fra dens skader, der havde lokket hajen til.

Normalt er delfiner i stand til at forsvare sig mod hajer. De bruger deres lange og spidse snude til at prikke hårdt til hajens bløde mave, hvilket oftest får hajen til at opgive at angribe. Normalt hjælper delfinerne også hinanden, hvis de ser artsfæller blive angrebet. Denne delfin lod dog til at være helt alene, da angrebet stod på.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold