Blachman sendte allerede Nikoline i "X Factor"-finalen: - Fuldstændig vanvittigt

Rosen var endeløs fra dommerne, da 17-årige Nikoline indtog "X Factor" og leverede en af de bedste auditions, der nogensinde er set i programmets historie.

- Du har vundet hele lortet! Du kommer i finalen og kommer rigtig langt, var Thomas Blachmans første kommentar til den yndige vestjyde.

Selv havde Nikoline dog ikke de store forhåbninger forud for sin audition, og dommernes ord er stadig ikke helt til at fatte for hende.

- Jeg har det sådan, at jeg stadig bearbejder det. Jeg havde overhovedet ikke forventet det, fordi jeg bare kom derind for at sige, her er jeg, også måtte de tage mig eller lade være. Jeg havde slet ikke set det komme, fortæller Nikoline til SE og HØR.

I kæmpetalentet fra Sørvad har vi altså måske allerede fundet en af årets "X Factor"-finalister, og det unge stjerneskud er selvfølge lykkelig for dommernes reaktion. Hun er nemlig selv stor fan af det program, hun nu medvirker i.

Artiklen fortsætter under billedet...

Med sin unikke stemme blæste Nikoline dommerne bagover i "X Factor" (Foto: TV 2)

- Det var fuldstændig vanvittigt og mega vildt. Jeg har set ”X Factor” længe, så det selv at komme ind og står foran dommerne var ret vildt, siger hun og fortsætter:

- Man er altid nervøs for, hvad Blachman siger, for man har jo set, at de godt kan være lidt hårde. Så jeg havde også forberedt mig på, at det ikke var min type, de leder efter.

Venter på Martin Jensen

Til daglig arbejder Nikoline i den lokale brugs i den vestjyske by Sørvad, og i gårsdagens program lovede Martin Jensen at kigge forbi. Stjerne-dj'en har dog ikke været på besøg endnu.

- Når jeg er på arbejde, så kigger jeg altid efter ham, men det kan jo være, han kommer, griner Nikoline.

Artiklen fortsætter under billedet...

Med sin ukulele og unikke stemme slog Nikoline fast, at hun kan komme rigtig langt i dette års udgave af "X Factor" (Foto: TV 2)

Udover sit arbejde i den lokale brugs går Nikoline på HF i Holstebro. Men tilværelsen som gymnasieelev kan altså snart blive skiftet ud med stor sangstjerne - det er hun helt klar til.

- Jeg har ikke noget imod opmærksomhed på den gode måde. Jeg har ikke noget imod, at folk ved, hvem jeg er. Det kan jeg egentlig godt lide, fordi det betyder, at jeg har gjort et indtryk, griner Nikoline.

Glemte at fortælle mor

Som enhver anden også ville gøre, så ringede Nikoline som noget af det første hjem til sine forældre, da hun havde fået de tre gange ja fra dommerne.

Vestjyden fik dog så store mængder ros, at det sendte hende en smule ud af kurs, da mor skulle underrettes om det glædelige resultat.

- Fordi dommerne sagde alle de gode ting, så glemte jeg at sige, at jeg havde fået tre ja’er. Så halvvejs inde i opkaldet spurgte min mor, hvad alle de her ting så betød, fortæller Nikoline og fortsætter:

- Jeg følte mig lidt flyvende, da jeg kom ud. Det vil jeg ærligt indrømme.

Du kan se Nikolines audition i videoen i toppen af artiklen!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close