X Factor25. februar 2014

Blachman og Rachlin i slagsmål

Rachlins Facebookprofil rødglødende
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/52e5d03397b94f8784ddd1a61daaa979.jpg
 Foto: Claus PoulsenDan Rachlin, der er vært på programmet "Dans med de kendte" på ekstrabladet.tv, er raget uklar med X Factor-dommer Thomas Blachman, der i øjeblikket toner frem på skærmen på DR1 fredag efter fredag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b5d9b56c71444675a86adf30771bb790.jpg


Dan Rachlin langer ud efter Thomas Blachman på sin facebook-profil. (Foto: Peter Grosen)

Det begyndte, da Rachlin offentligt kommenterede, at han synes programmet er kedeligt på grund af manglende konflikter mellem dommerne.

Blachman "uerstatteligt forelsket"

Det er Thomas Blachman på ingen måde enig i.

- Dan Rachlin. Jeg ved ikke, hvor mange seere du har til din lille tv-station på Ekstra Bladet. Men jeg vil ikke mene, han er manden, der overhovedet skal udtale sig om, hvad der er godt tv. Ganske enkelt, siger Blachman til Ekstra Bladet.

Skaldede vrøvlegenerator
Blachmans lige højre har fået Rachlin til at fare i blækhuset på Facebook.

- Spøjst at blive irettesat af selveste Thomas Blachman, som ikke mener jeg kan ytre mig om hvad godt tv er. Det må være ud fra devisen at man selv skal kunne noget indenfor det fag/område, man udtaler sig om. Så fortæl mig lige, hvad det er du har vist af kunnen, resultater og pejlemærker indenfor moderne popmusik siden du uge efter uge skal snakke om det, din skaldede vrøvlegenerator!, skriver Rachlin på sin Facebook-væg.

Dan Rachlin er stjerne i Grønland

De fleste af de mange, der har kommenteret Rachlins udfald mod Blachman, er enige, men operasanger Jens-Christian Wandt mener, at Rachlins beskrivelse af Blachman er underlødig.

- Det er dårlig stil når man i sin argumentation er nødt til at kommentere folk udseende. Om han er skaldet, fed, svanset eller sort, det er vel sagen fuldstændig ligegyldig..., skriver Jens-Christian Wandt.

Men Rachlin mener, at Blachman selv i stor stil som dommer udtaler sig om deltagernes udseende geografiske ophav.

Blachman har ikke følt sig kaldet til at kommentere Dan Rachlins udtalelser på Facebook.

Vi lader derfor Dan Rachlin få det foreløbig sidste ord.

- Jeg har hele tiden ment at Blachman er særdeles underholdende, men at hans ordstrøm er fuld af tomme, tomme kalorier. En Gajol-flaps filosof, en ordflomsgenerator, som får halvfed på af at høre sine egne banaliteter, skriver Dan Rachlin.

Sponsoreret indhold